Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vidrata - специален-специалист
Тайм не се хаби Мастервал е много вещ ,той е свалял много каси и "знае" всичко по въпроса.САМО НЕ МИ ОБЯСНИ КАК СЕ ЗАВАРЯВА ДЪРВО.
battoni - специалист
Time2Burn написа:
Тук не говорим за входна метална каса, която е монтирана с набити железа във панела и със заварки по нея, а за метална каса за баня. Тя е към 4-5 сантиметра широка и се сваля много лесно. Лошото е че долния край на касата най вероятно е захванат в мозайката, което налага прерязването на касата на две. А козия крак е най подходящия инструмент след прорязването...
Даже ако не се лъжа панелите ги отливат с касите и после ги сглобяват.
Всички метални каси са прикапани към арматурата на панелу :wink:
velsi - Почетен майстор
vidra, тона ти в тази тема не ми харесва. Всеки в този форум споделя личното си мнение и личния си опит. Това дали на другите им харесва или не не означава да обиждат или нападат! Знам, че не ти пука особено, но съм длъжен да те предупредя.

Аз също споделям мнението, че такава каса не се сваля лесно. Поне не толкова лесно, колкото го описваш. Сега какво? И аз ли съм философ? Врати съм демонтирал и монтирал някъде между сто и триста...
Господин Модератор първо прочетете кой се заяжда пръв, второ вижте кой какво обяснява, после съдете.Знам че съм ви трън в очите ама няма нужда,можеше просто да изтриете всички мнения(както прави Кеноби и вс ок).
Така обеснявам -Човека попита за метална каса, мастервал еднолично реши ,че касата е дървена и.................. кой сега е за кастрене само аз ли?????
Като се явявате съдия съдете еднакво и без пристрастия.

Благодаря.
velsi - Почетен майстор
Много добре виждам аз. Хората си говорят, ти се явяваш и се намесваш в разговора с остроумия и обиди. И пристрастия нямам към никого. Дори и да е казал, че касата е дървена ти какво общо имаш с това? Че и го обиждаш?! Триенето е най-лесно. Нарочно оставих всичко непокътнато, за да видят всички и преценят кой крив, кой прав. Казах ти вече, чувствай се предупреден.
Добре силата надделя.Страх ме е от БАН . :lol:

А ако философ е обидна дума ,да ме извиняват всички философи.
zvetomil - специалист
Касата е свалена с ъглошлаиф за 40 минути.С много прах и неколко паднали плочки.но след 2 дена човека беше заличил всички поражения.

Прикачен файл

PA040017 [800x600].JPG
PA040017 [800x600].JPG (124.77 KиБ) Видяна 6114 пъти
Time2Burn - специалист
Касата от снимката е била дървена, металната е сравнително по- малка и се сваля сравнително по - безопасно и безпрашно.
Spassow_lbg - специалист
благодария на всички отзовали се по темата,

колеги няма какво да се заяждате един с друг, дървените се свалят по един наин, металните по друг.

ще опитам този да разрежа профила в средата по дължина и с щанга или кози крак ще се опитам да я сваля.

Палатка :) , ще трябва да правя при всеки случай, тъй като иначе жената ще ме убие :wink:
EmoZ - специалист
Time2Burn написа:
Тук не говорим за входна метална каса, която е монтирана с набити железа във панела и със заварки по нея, а за метална каса за баня. Тя е към 4-5 сантиметра широка и се сваля много лесно. Лошото е че долния край на касата най вероятно е захванат в мозайката, което налага прерязването на касата на две. А козия крак е най подходящия инструмент след прорязването...
Даже ако не се лъжа панелите ги отливат с касите и после ги сглобяват.
:2thumbs: абсолютно - личен експириънс - флекса и 'крачето' и си готов за под час с почистването. И както казва Тайм панелите ги леят около касите, аз свалих два броя и нито една не беше свързана към армировката на панела.

Успех.

Тема "Метална каса на вратата в банята- как се маха най-лесно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: