Добър ден купихме си къща строена през 60-та година тя е гредоред на два етажа на първия етаж искаме да съборим една от стените. Въпросът ми е има ли възможност да се събори по някакъв начин понеже знам че когато е градоред не може. Мъжът ми е чувал че можеш да сложиш някаква желязна греда или стоманена не знам точно на мястото където е стената за да придържа гредите. Това правилно ли е или има друг начин. Благодаря за вниманието. Хубав ден
съб дек 17, 2022 12:19 pmStefimetodi написа: Добър ден купихме си къща строена през 60-та година тя е гредоред на два етажа на първия етаж искаме да съборим една от стените. Въпросът ми е има ли възможност да се събори по някакъв начин понеже знам че когато е градоред не може. Мъжът ми е чувал че можеш да сложиш някаква желязна греда или стоманена не знам точно на мястото където е стената за да придържа гредите. Това правилно ли е или има друг начин. Благодаря за вниманието. Хубав денБез инж.конструктор, няма начин! Аз и с него не бих рискувал да легна и да спя спокойно там. Имам такава къща, та за това де.....