Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми не знам. То май си зависи от водопроводчика. Даже съм попадал на вградени казанчета подпрени само с дървени клинове. Абе новатори има всякакви. :lol:
vidrata - специален-специалист
Илиянски снимай другия път и дай да видим малко да се посмеем.Това в Италия ли го видя???
Илиян Илиев™ - майстор
Да в Италия. Тук всъщност има доста за снимане, но в момента съм без фотоапарат, а телефона не прави добри снимки. Но до месец два ще има преки включвания.
snejoky - напреднал
Напоследък, където и да отида, винаги има какво да се снима. Все се заричам да си взема фотоапарата и все не го вземам.
vidrata - специален-специалист
snejoky просто винаги го носи със себе си тоя апарат или си купи телефон с добра камера.
Fifis - напреднал
Благодаря за отговорите относно казанчето, но дали ще може да ми изясните и другите въпроси :?
snejoky - напреднал
Fifis написа:

1. Искам да слагам вградено казанче, но стената на която ще трябва да се окачи е тухли. Ще издържат ли казанчето? А и м/у тухлената стена и самото казанче има 25 см.разстояние от което минават тръбите.
2. Кое заема по-малко място-вградено казанче или моноблока, защото стената на която трябва да се сложи е 143 см.
snejoky написа:
Ако ти е възможно дай снимки на банята, за да се види къде ще бъде и да придобият хората по-реална представа!
Щом като минават от там тръбите, мисля, че с вграденото казанче ще е по-прибрано.
Така и така ще ти се наложи да обзиждаш, по-добре си сложи структура! Все пак дай някоя снимка, за да може да се види от къде минават тръбите, къде точно ти е канала и т.н.!
Fifis - напреднал
За съжаление не съм снимала банята, а и нямам проект. Когато я направя на 3D ще кача проекта.
А какво ще кажете за тавана-опънат или окачен?
Относно тавана....опънатия таван е около 100лв квадрата, но е практически безсмъртен, има го в различни разцветки, окачения....за колкото се разберете с майстора, но при всички случаи е поне 3 пъти по евтино... Избора е твой :)
Илиян Илиев™ - майстор
От както съм във форума не успях да разбера на какво казвате опънат таван. Ако може някой да ми обясни.

Тема "Нова баня-таван, казанче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: