Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
нед дек 18, 2022 10:00 pmtzetz009 написа:
съб дек 17, 2022 9:57 pmsilent написа:
Аз гледам да не дублирам инструменти но удобството понякога работиш два или три винтоверта едновременно си оптавдава тези 40-50лв в повече...толкова струват без батерии...
:lol: Биеш по точки. До сега с три верта ЕДНОВРЕМЕННО никога не съм работил!!!

:partyman: :partyman: :partyman:
Ми всеки според възможностите....наясно съм какво неразбиране те мъчи....но не приемай нещата толкова буквално.... ако можеш...
brum - майстор
Когато събираш мебели е по-лесно с 3 винтоверта ако работиш с евровинтове/комфирмати. Не съм намерил добро свредло за тях за сега и пробивам с две стандартни свредла (основна част, опашка) + фрезенк за главата. И накрая завиваш с ел. отвертка ако не ти се сменя :) .

Не че тъй го правя - работя с два. Един за първите 3 операции и втори за завиването. Но давам пример къде може да е удобно.
schuldiner - майстор
Не три, ами четири винтоверта менкахме тази неделя - монтирах фотоволтаици с един приятел. Два за камъните на болтовете и гайките, един със свредло и един за винтовете и шестограна. Луда работа. За късмет, двата на приятеля лидълски, единият съвсем от последните - ами става за работа, със сигурност е за предпочитане пред тресчотка или ръчна отвертка, ама не може да се сравнява дори със среден модел по-марков. Много се зарадвах на едни комплектчета пак от лидл, в които имаше бит за преход към камъни и отделно бит шестогран, понеже оригинал гайковерт през ум не ми е минавало да си завеждам...
Трябваше да режа някакви планки, даде ми лидлски шлайф - преди години имах и бях забравил каква трагедия е, никакъв прогрес. Менгемето и то същото - уж става, ама мъка. Човекът е фен, щото живее току-до магазина и е първи на промоциите. Но като цяло аз бих ги пропуснал.
ПП Знам, че има отделна тема за бъджет и кауфландските, но ако трябва да се сравняват, точно винтовертите на лидл издишат. Не че изобщо не стават или другите са супер - все са еднакви, но бъджета по-малко ме дразни.
brum - майстор
вт дек 20, 2022 8:49 amschuldiner написа:
шестограна
Много ценно! Виждам го за първи път и разбрах с каква заблуда съм живял :) .
radius - майстор
За Н-то ли :lol: , а с какво се нарязват мъжки резби - плашка. Също ме учудва, че и серпАнтина е правилно, ама това е езика.
brum - майстор
За Н-то, точно. Плашка-та е ясно. Другото не искам да го коментирам даже.
Lutchezar - майстор
Говоримия език става писмен постепенно уви. Забравяте Цинкуляра...
radius - майстор
Е то специално шестостена, всеки му вика шестограМ.
Krasi_S - специалист
Answers: 1
Да не забравяме също и за лИмбуси, поНпи и пИлети :lol:
schuldiner - майстор
Това е русизъм - от грань=граница, в смисъл стена, очертание.
ШестограМът е точно 20 стотинки, ама не цяло, а две по десет, щото двайсето е 4 грама, а десетките са по 3. А иначе ги продават по около лев и петдесе бройката. Дори да ги смятат 1 лев 7 грама плюс 50 ст. 5 грама пак прави два броя за тез пари... измамници.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: