Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Цветомир Димитров - специалист
Каза че няма проблем редуктора и го е смазал.Верно не хрупа сега като го въртя,явно съм си въобразил нещо,поне филтърчето смени горивното и си получих ножа за кордата,че стария нищо не режеше.Износен много.
емовлаха - специалист
вт дек 20, 2022 12:06 pmЦветомир Димитров написа:
Каза че няма проблем редуктора и го е смазал.Верно не хрупа сега като го въртя,явно съм си въобразил нещо,поне филтърчето смени горивното и си получих ножа за кордата,че стария нищо не режеше.Износен много.
Цветомирe, да зема едно криво дръво и като те запуам докъдето се изпрай :) Изобщо маза ли го тоя редуктор откакто купи косата, или го маза със скапана грес? Ножчето за кордата не се ли обръща при теб?
Последна промяна от емовлаха на вт дек 20, 2022 1:23 pm, променено общо 1 път.
Опалянка!!! Темичка за размисъл.
Сромням си, скоро се коментираха качествата на редукторните греси, цената им, количествата, както и активните, по темичката.
Е, ако е мазал в неподходящи дни, на високосна година...
Горе долу веднъж месечно слагам 10мг грес със спринцовка.
Зависи от работата де...
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=173473.0

Хахааа!!!
пон юли 30, 2012 11:28 pmMega написа:
... Ами за да вземеш нещо толква евтино трябва да имаш и съответните очаквания.
............ Проблема настава ако си взел китайче, но очакваш да е Stihl или Husqvarna.
Цвето, не се шегувам на твой гръб, но ти чети!
viewtopic.php?f=29&t=38351&start=10#p425809
От тук и на следващата страница. Казвам им на някои, но не слушат- Форумът си е добра библиотека.
вт дек 20, 2022 1:23 pmЦветомир Димитров написа:
Не се обръща,с 2 винтчета е захванато
Що не го тръкна леко на шмиргела или с пилата?
главата е бетон,колко бой яде този сезон и пак нищо и няма
предпочитам ново.Новото даже е по-добре защото така е направено че дори да не отреже по някаква причина кордата е оформено да не бие кордата по пластмасите а в него.
Последна промяна от Цветомир Димитров на вт дек 20, 2022 2:25 pm, променено общо 1 път.
емовлаха - специалист
вт дек 20, 2022 1:23 pmЦветомир Димитров написа:
https://rezachki.com/image/cache/data/O ... x563_0.jpg
Ти сподели, че е прокапало на оста. Следи си го и добавяй по - малко. Като бачкаш , след зареждане или приключване с косене почиствай редуктора от тревата да може да се охлажда и да не ти прокапва греста, при мен много трева се лепи към 1-2мм когато е роса. Почивай сега и чакай новия сезон за косенье :) Аз на едната глава и счупих основата и заклини, но проблема е в моята тиква :-D Дай ми твоята унивесалка да я сложа на дръгела и стой та гледай :) земай още една глава да имаш резерв. Трифоне мен ма е страх да питам, а и не виждам цени на редуктор или ремонтен комплект за моята коса :)
вт дек 20, 2022 2:24 pmемовлаха написа:
...Почивай сега и чакай новия сезон за косенье :)
Следващото дежурство ще си взема книжката на косата, да се образовам. Днес не съм настроен психически за такова четиво.
Да бъзна ли Бойко, да обясни как се почива?
в Бриколаж ги има на 35 кинта универсалната.
A между другото ушите които държат кордата е 6 лева едното,демек по ти е изгодно да си вземеш направо нова отколкото резервни 4 да речем...не си го обяснявам.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: