Двете, от предполагаемите звукообразуващи, са ми толко съмнителни, че все едно ги няма в мотора.

чет дек 22, 2022 10:25 pmchapara написа: ....... че биелните лагери бяха един върху друг, за формите на биелата няма да коментирам, за блока също, а главата-грил барбекюЗа такова майсторство се иска и талант, само с труд не става. До такъв рецидив не съм стигал.![]()
пет дек 23, 2022 7:51 amТрифон П.Трифонов написа:Аз да кажачет дек 22, 2022 10:25 pmchapara написа: ....... че биелните лагери бяха един върху друг, за формите на биелата няма да коментирам, за блока също, а главата-грил барбекюЗа такова майсторство се иска и талант, само с труд не става. До такъв рецидив не съм стигал.![]()
Щом е казано "антифриз", допускам, че наистина е останал малко, в доливаната вода.
Такъв бъркоч, първо става на фрапе, което не "хвърля тапите". Просто водната помпа не може да си върши работата. Затова допускам само замазани сегменти- тракащи бутала.
С Надежда сме до тук. Г-жа Действителност ще покаже.
пет дек 23, 2022 4:42 pmiliya_i написа:Самият Той.чет дек 22, 2022 1:42 pmLutchezar написа: В една кола има достатъчно неща които могат да дрънчат. Например замръзнала бутилка вода в багажникаМай имаме участник познал верният отговор. Като се е размразила бутилката на слънце е спряла да дрънчи![]()
![]()
пет дек 23, 2022 3:48 pmvenci.ivanov22 написа: ...Радвам се, за фалшивата тревога.
Паля няма тракане,оставям да загрее всичко е наред![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: