Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy - майстор
Във военото учехме и такива работи като промишлени инсталации. Не знам за къв ... е било, но още имам проблясъци на тема проектиране на такива. Явно добре са ни го набивали в главите щом ми държи влага след 30 години.
съб дек 24, 2022 9:19 pmMamaMy написа:
Във военото учехме и такива работи като промишлени инсталации. Не знам за къв ... е било, но още имам проблясъци на тема проектиране на такива. Явно добре са ни го набивали в главите щом ми държи влага след 30 години.
Г-н Му, тука иде реч само за контейнер......ъъъъ....др-ю
Ние не проектирахме, а само правехме каквото е нужно. Проектилите ги отнасяха други.
Ако Нащо набито ти държи влага толко време, аз ъъъъъъъ...... празника върви по план.

пп. Явно е било правилно набито, щом е фанало дикиш.
hidrazin - майстор
Я, нещо спряхте да го оборудвате с ел.инсталация тоя фургон. Бива ли такива работи, само три страници... :-D
:partyman:
Ми, никой не връзва, генератора на тъпизми го няма, празници са, та прибрахме жицата за по добри дни.
addicted - специалист
Трифонов я кажи, ходиш ли да ги гасиш такива дет сложили по мощен предпазител щот може еднаж дваж в годината електроженя да пуснат? Па кабелчето за телефон...
Не знам, възможно е и такива да съм гасил. Плащат ми само да гася, не да анализирам причините.
Инак, за себе си съм си правил изводи. Виждал съм къща, която се е запалила поради нормалното стареене.
addicted - специалист
Пожелавам ти през новата година само да ти плащат и да нема кво да гасиш.
И хората да нямат проблеми, Амин!
zz_stefanov - майстор
Помислете за заземяването на този контейтер, заедно с електрифицирането му.
Детето - специалист
пон дек 26, 2022 12:00 pmaddicted написа:
Трифонов я кажи, ходиш ли да ги гасиш такива дет сложили по мощен предпазител щот може еднаж дваж в годината електроженя да пуснат? Па кабелчето за телефон...
И сега предполагам се сещаш защо се прави отзад напред. Демек като ще включваш електрожен ще положиш 4mm2 Защото на всичкото отгоре кабелите вече не са това което бяха.
Както предполагам трябва и да се сетиш, че консуматор от 200 вата отново може да те запали.
Също така знам и за случай при който всичко е изчислено правилно според консуматор, вид консуматор, дължина...... А кабелите бяха пред запалване, защото не са положени правилно.Като тук говоря за трифазни изпълнения с големи мощности. Тези където са учили повече знаят за какво говоря.

Тема "Направа на инсталация на складов контейнер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: