• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
нед яну 01, 2023 3:29 pmAvas_co написа:
Ако смяташ, че с тия примерно 80 лева на месец, които давате целия вход( ти лично, макс 10-15, заедно с почистването и общия ток), някой ще идва през 3-4 дни, че да ти регулира спирачката. Ами, успех!
Тази спирачка така ли е била винаги - да се регулира през 3-4 дни или има неизправност, която поддръжката не може да отстрани?
Аз като установя, че има проблем с асансьора и почвам тормоз на поддръжката.
А тези от подръжката като омазаха въжетата са идвали и по два пъти на ден за асаньора. Па даже ме обучиха да спасявам заседнали :-D Ама тва е предната фирма, на която им показах червен картон, главно заради надменност и заблуда, след смяна на собственика.
При нас таксата в момента е 14 лв/мес за спирка + 6 лв за GSM свързаност към фирмата за ас.поддръжка. Сравнено с оферти от други фирми пак почити така. И тук искаха да сменят управлението за към 8000 лв, щото почнаха често да прескачат на адреса, но след моя настоятелност се оказа, че проблема се реши първо с ремонт на отбивачката, за което имам известни съмнения, защото проблема продължи. После ги навих да сменят бравата на първа спирка и стана ептен зле :shock: Новата турско производство и хем нова ама с недозатегнати клеми вътре в корпуса й и като почна отбивачката да трака като къртач #-o Еми риск, но те си я доставиха нова некачествено сглобена. Ма кво се чудя скоро проблем с гаранционен смесител Грое. Дойде техника от гар. подрдръжка и отсече - "а малък проблем китаеца го сглобил неправилно". Демонтаж, монтаж, настройка на Т, че е с термостат и сега си работи, ама те нов с изненада :shock:
Да новото не означава по-качествено :x
Andri01 - майстор
"...И разчитам статистически на шанса,..." там има не само пружина!! Е, ти си знаеш!!! Дано няма сакътлъци!! В противен случай "гориш", а и този,който ти е дал този акъл.
нед яну 01, 2023 3:29 pmAvas_co написа:
Ако смяташ, че с тия примерно 80 лева на месец, които давате целия вход( ти лично, макс 10-15, заедно с почистването и общия ток), някой ще идва през 3-4 дни, че да ти регулира спирачката. Ами, успех!
Разбирам, че си получил наследство от баба, жилище на последния етаж, наринал си за ремонт половината от стойността на жилището, и много искаш и асансьора да работи, като в новата кооперация на някой от аверите ти, ама тя козата си сака пръч.
Или с бабите във входа събирате едни двайсетина бона, и го вкарвате в 21 век тоя асансьор, или се примиряваш с наличното.
ПОСЕРКО!
АМАДИНА ЕООД сте най-големите негодници и неграмотници сред фирмите за ремонт на асансьори в цял Пловдив и областта!
Andri01 - майстор
Ей, "умнико" ти да си чувал думата: "благоприличие"?? Ако си толкова отворен, иди във фирмата и им го кажи в очите,не да се..еш из нета!! :axe:
Градско, Моци гори при всички положения, стане ли сакатлък, след негова намеса. Става мениджър на специален етаж- СЕ.
Тия, от шахтата, не само няма право да ги пипа, ами и не знае как. По скоро би издухал с писъци.
Вася, подай кесийката насам!
Avas_co - майстор
:lol: =D>
Шизофрения в действие:
съб ное 26, 2022 11:42 pmЕбача написа:
ср ное 23, 2022 6:11 pmgogo7777 написа:
Ще изчакам и други отговори и тогава ще пиша......ако искам де :wink:
Дришльо дришлив!

ср ное 23, 2022 12:45 pmЕбача написа:
ср ное 23, 2022 6:25 amHoвoceлckи написа:
вт ное 22, 2022 9:52 pmsstefanov написа:
............
Аз кондензатора много добре си го знам, че е керамичен. Допуснах, че на снимката не изглежда най-естествено. Допуснах и че си се объркал да кажеш "стирофлексен". Нищо фрапиращо. Но да продължаваш с безсмисленото си упорство ... Ми давай, вярвайки си, че повечето потребители ще ти се вържат.
За мен темата е завършена в нужния вид, след като дописах първия си пост. Който има подобен проблем, ако прецени за разумно, ще пробва да си го реши по моя начин още след първия (втория) ми пост. Дал съм линк за филтъра препоръчан от (колегата на) хидразин, за който си предпочетé него. Някой любопитен може да изчете и цялата тема. Няма лошо, но едва ли няма да съжалява в края, че си е загубил времето. Е, аз няма как да чувствам вина за това. Смятам, че направих каквото трябва - споделих решението на проблема си. Нещо, за съжаление, което доста малко питащи го правят.
Защо продължавам да отговарям на някои нападки? Ами може би заради същото, заради което го правят нападащите ме - като няма модериране на иначе хубавия форум, да го затрием с ганьовската си простотия. А може би не обичам да "оставям магарето си в калта" ...

Селски пе де ра ст! Ти си тъпа неграмотна пу т ка. Чист пе де раст си и е добре да ходиш да те е ба т вместо да пълниш сайта с глупости. Мога да ти дам телефона на Хидрата да ти набие един х у й в устата да се кротнеш. Айде сега припкай да се жалиш и търсиш модератор да трие, че си чист пе де ра ст, мъжка ку р ва и негодник.
Avas_co - майстор
ср яну 04, 2023 4:35 pmAndri01 написа:
"...И разчитам статистически на шанса,..." там има не само пружина!! Е, ти си знаеш!!! Дано няма сакътлъци!! В противен случай "гориш", а и този,който ти е дал този акъл.
Вие, какво направихте?
Ще наплашите хората.
При отворена врата, движение няма. Разкъсана е верига за безопасност. Пък спирачката, какво я мислите толкова.
Принципно не е проблем, някой да вади хора, ако е минал инструктаж и се е подписал.
ср яну 04, 2023 7:23 pmAvas_co написа:
...
Принципно не е проблем, някой да вади хора, ако е минал инструктаж и се е подписал.
Гледам, не се натискат много за подписи, настаняване в ръчни превозни средства, "спални" чували и пр.
Andri01 - майстор
"...Принципно ..."!! А ако му се е..е мамата на този"принцип"?? Спуска се механично до долу!! А това е работа само и единствено на сервиза по подръжка! Всички други тъпотии са опасни!!!
П.С.: Кое е това природно недоразумение,дето се прави на ебач? Само като му видиш ника и се разбира що за пу..ьо е! На нормалните хора полукълбата с които мислят са обвити от черепа. На такива като него - с гащи!!
Последна промяна от Andri01 на ср яну 04, 2023 8:34 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Стар асансьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: