Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lyubohar - майстор
Мда...И аз отидох на NEW да видя какво е станало.
Отврат!
Едва се върнах в OLD!
Не случайно споменах,че не обичам промените по сайтовете и в магазините например.
В Метро обикновено като отида-напазарувам за 30м.
Като направят промени се мотам поне един час!
Същата работа и в аукцион.бг.Там където ме интересува - например отдела за часовници е направо каша.
А беше прегледно и веднага си намирах каквото ми трябва да разгледам.
radius - майстор
Ако може да перефразирам един лаф за браузъри, новата версия на форума се използва, за да цъкнеш бутона за стар изглед :lol: :lol: :lol:
zz_stefanov - майстор
При мен на телефона ми излиза старата версия. Не знам дали съм я превключил от този бутон или защото съм я задал на лаптопа, но като се логна и на телефона се отваря на старата версия. Май е това последното, върви си с профила ми.
radius - майстор
Не е с профила, на телефона редовно ми се чупи (когато чисти кукитата) и вади новата.
zz_stefanov - майстор
Сега го пробвах наново. Изтрих всичка, бисквитки пароли на телефона. Логнах се и ме вкара в старата версия след логването. Преди това беше новата. Бутон не съм натискал. Излиза че е с профила.
bigdragon - майстор
Версията върви с профила...
Старата версия с адблокер си върви без реклами.
Lisko - майстор
T-100/Arnold написа:
Old but not obsolete!
miraco - напреднал
Казано с две думи май собствениците на форума са го зарязали и оставили на автопилот. Защото ако поне един път са влезнали тук в новата версия веднага биха коригирали тази грозна гледка с рекламите. Или знаят за проблема но за тях е по важно да се цъка на рекламите отколкото форума да бъде това за което в началото е създаден.
nikolson - майстор
Едва ли е зарязан, щом има кой да качва рекламите.
MamaMy - майстор
Форума беше закупен преди години с цел печалба. Това което искате е срещу политиката на собственика. Ако не ви харесва бутона изход е на един екран разстояние.
Друг е въпроса дали е подбран точният форум за печелене по този начин. Мисля, че това едва ли е коментирано. Просто е търсена каква да е трибуна според брой цъкания в минута и брой потребители.

Тема "Новата визия на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: