Аз си купих Andeli Pro. С тази маска най-сетне видях заваръчната вана. Оказа се, че мога да заварявам далеч по-добре отколкото си мислех. Примерно 1мм черна ламарина с електрожен и електрод "ОК 1,6мм", без дупки.

ср дек 01, 2021 5:28 amTrakehner1 написа:Тази маска няма възможност за промяна на степента на затъмнение. Фиксирана е на DIN 11. Не е много удобно при работа на различни амперажи. Оглавника е от стария дизайн, който също не е много комфортен за работа.
https://www.gys.fr/prod-040755-S081/SCH ... E_COLOR/de - това става ли като за рядка употреба? Един магазин в ebay.de ги продава в момента на 30 евро, като доставката до БГ ще ми е макс 6 лева.
съб дек 04, 2021 9:23 amTrakehner1 написа:Да, произхода на всички от този диапазон, включително и нашите е един и същ - китайски. Качество, дизайн и защитни свойства също са много сходни. Разлика има в цените, и това е таксата "марка".
Sacit P850 ребрандирана ли е също? Май до към 250-на лева всичките са с горе долу еднакъв произход и различна щампа![]()
вт дек 07, 2021 12:19 pmaig_welding написа:Незнам какъв е произхода на маските които продавате, но тази която ми изпратихте вчера е страхотна. Дори да не си изкарва хляба човек със заваряване си заслужава да се инвестира в добра маска, не само заради собственото си здраве, но и за да се свърши качествено работата и да си удовлетворен. Впечатлен съм много, напрово прогледнах. Сега разбирам как съм се мъчил със старата. Отново момчетата тот АИГ оправдаха доверието ми.съб дек 04, 2021 9:23 amTrakehner1 написа:Да, произхода на всички от този диапазон, включително и нашите е един и същ - китайски. Качество, дизайн и защитни свойства също са много сходни. Разлика има в цените, и това е таксата "марка".
Sacit P850 ребрандирана ли е също? Май до към 250-на лева всичките са с горе долу еднакъв произход и различна щампа![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: