Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Стефан - майстор
asenlynch написа:
Мараба,пустиняк с пустиняци! :)

Емо, обясни какво означава "пустиняк", и към кого се обръщат с подобни неща.
emil_v r - майстор
Наистина възмутително обръщение на Асен ,пълно с грешки .
Мараба , не от нашият диалект , а "с пустиняци" е правилно
само ако поздравява двамата , демек и мен .

Правилният поздрав започва и завършва ,с псувня на леля ,респ. майка (ако сте по- близки и го уважаваш повече) .
Сама думата е синоним на оолдмен , пич , хубавец .
Безкрааайно адекватната метафора ,в никакъв случай не е важна за нереалната зависимост на "пустиняк "

Иначе си прав за трудната смилаемост на сайта на ИлИл. ,
Моето мнение е подобно на твоето ...
но това си е негов проблем , и да се обърнеш така директно , още от първият му пост ....
Ти и аз сме длъжни да подходим културно +кротко към него - пък той да прави каквото си щееее

:)
asenlynch - специалист
emil_v r написа:
Наистина възмутително обръщение на Асен ,пълно с грешки .
Мараба , не от нашият диалект , а "с пустиняци" е правилно
само ако поздравява двамата , демек и мен .

Правилният поздрав започва и завършва ,с псувня на леля ,респ. майка (ако сте по- близки и го уважаваш повече) .
Сама думата е синоним на оолдмен , пич , хубавец .
Безкрааайно адекватната метафора ,в никакъв случай не е важна за нереалната зависимост на "пустиняк "

Иначе си прав за трудната смилаемост на сайта на ИлИл. ,
Моето мнение е подобно на твоето ...
но това си е негов проблем , и да се обърнеш така директно , още от първият му пост ....
Ти и аз сме длъжни да подходим културно +кротко към него - пък той да прави каквото си щееее

Не съм имал идеята да обиждам никой!
Просто направих една препратка към контекста на форума на Илиян, който между другото и на мен ми идва малко в повече, но разбира се всеки има правото да избира...
Стефан - майстор
drebus написа:
Точно от такива хора има нужда форума,директни,точни и с ясни цели,поздравявям те. :)

ДЕЕБА

Май все повече отговарят отрицателно :lol:

Емо! Пустиняк идва от пустиня. Демек, там, където няма нищо.....под косата :?
asenlynch - специалист
Стефан написа:
drebus написа:
Точно от такива хора има нужда форума,директни,точни и с ясни цели,поздравявям те. :)

ДЕЕБА

Май все повече отговарят отрицателно :lol:
Иронията ти ми хареса много, но да не го превърнем в сарказъм... :!:
silllveto - Майсторица
Кат некои се джанкат е сеир, ама що на толко ниско ниво бе :?:
Стефчо, няма смисъл.
Моля Кеноби да използва сабята.

Дадено Силве! Почвам! Master_Kenobi
emil_v r - майстор
Асен-л. не си обидил никого ,
просто през погледа на "граматиката " на нашият диалект :)
има "грешки"
Дано любимият ми орган този път да се е изразил разбираемо :-D

Според мен не се карайте , събота е ,
утре ще мързелуваме ... варим тикваааа :wink:
Илиян Илиев™ - майстор
Кво само се карате, бе ора? Аре оставете го тоя сайт намира. На мен си ми аресва, плащам си хостинга и домейна и те така. Все едно да ми дойдете на госкье у назе и да ми речете че е много гадно обзавеждането и изобщо всичко. Направо ша ви изгона. Ясно ми е че сайта не го харесва почти никой. То като види човек колко регнати има и колко често пишат му става ясно.

Искам жълто яке и си купувам жълто, друг иска червено и си купува червено и те така. Не е нужно всички да се превръщаме във форумни свекърви като господин Стефан мерудията(на всяка манджа мерудия). Едно ДОБРЕ ДОШЪЛ СРЕД НАС е достатъчно. :wink: Надявам се да се абстрахирате или там как се казва от сайта ми, защото това си е едно мое странично забавление и няма нищо общо с характера ми и качествата ми. Все едно да почнете да съдите почитателите на хоръра и да ги определите като извратени.

Иначе изобщо не се обидих от обращението ПУСТИНЯК. Все пак сам съм си избрал този ник. И даже е много трудно да ме обиди някой. Да не казвам, че си е направо невъзможно. Значението на думата може да се намери тук http://www.severozapad.org/content/category/3/7/31/ , ако ви се рови. Мене ме мързи.

п.п. Градски, МАРАБА незнам от кой диалект е, но трябва да се отбележи, че си е доста употребявано по нашио край.
Чаро - Акълия
:lachtot: Уахаха-ха.
Ха.
Емка, внимавай с тая тиква...ха.
утре ще мързелуваме ... варим тикваааа

Стефан - майстор
Илиян Илиев написа:
Ясно ми е че сайта не го харесва почти никой. То като види човек колко регнати има и колко често пишат му става ясно.

п.п. Градски, МАРАБА незнам от кой диалект е, но трябва да се отбележи, че си е доста употребявано по нашио край.
Това ми е достатъчно, за да си променя мнението. Браво! И се извинявам за нападката от моя страна.

пп Правилно е МАРХАБА, доколкото знам.

Тема "Първи пост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: