чет фев 02, 2023 11:21 amLazarGanev написа:Благодаря за филисофския коментар. С малко бъзикане достигнах 3-та степен , 60 градуса на водата и доста добър разход. Благодаря за съвета, баш майсторе. От такива майстори се научих на доста неща.Ама много сте ми интересни. Все едно да отидеш в сервиза - Добър ден, колата ми не може да вдигне 120 на магистрала. Аз не натискам много педала, защото съм чувал, че при 120 харчи много
![]()
пет фев 03, 2023 1:34 pmGreenEcoTherm написа:Не е така тая работа.чет фев 02, 2023 11:21 amLazarGanev написа:Благодаря за филисофския коментар. С малко бъзикане достигнах 3-та степен , 60 градуса на водата и доста добър разход. Благодаря за съвета, баш майсторе. От такива майстори се научих на доста неща.Ама много сте ми интересни. Все едно да отидеш в сервиза - Добър ден, колата ми не може да вдигне 120 на магистрала. Аз не натискам много педала, защото съм чувал, че при 120 харчи много
![]()
Опитай следното!
Остави къщата да изстине и запали камината, както си я ограничил на 3 степен!
Ще се убедиш, че Майстора е прав, дори преди да си опитал с pedal (що ме цензурира на кирилица, тъпият Форум, след като педалът си е pedal) до ламарината.
Оставена да модулира от минимум до максимум, Лилито пак ще си крета до 3та, при затоплена къща и според външната температура, както е към момента. Като стане -25, обаче, вместо тя сама да си се оправя, ще трябва ти да гадаеш на 4та или 5та да я нагласиш.
Е, какво сбърка Майстора?
пп. Не е виновен Форумът, ами онзи, който го гласи е башка акъллия.