Нека намерим най-тънките цени.
oberst - специалист
А, да знаете кога ще пускат потници Либхер и гащи Хитачи Сумитомо? Чорапи Хюндай Хеви Индъстриз вече имам.
resistbody - майстор
нед фев 05, 2023 12:18 amoberst написа:
А, да знаете кога ще пускат потници Либхер и гащи Хитачи Сумитомо? Чорапи Хюндай Хеви Индъстриз вече имам.
Майтап си правиш ама за 6лв на чифт чорапите са топ... А не съм от хората дето харчат по хавата си.., пък и трудно намирам 45+ размер
Lutchezar - майстор
Прикачен файл:
gcpd7ccdb2aab8247cc8f60063c3b6cedb8.jpeg
Без коментар
Прикачен файл:
gcp203bfab2564f4082b69450444f3c3c8b.jpeg
yanko78 - специалист
Вие се бъзикате, но това с чорапите е много важно. Аз също пазаря работни чорапи и трудно намирам номера, над универсалните. Работя с маратонки и с работни чорапи, никога не ми са се вмирисвали краката.
kr1100 - майстор
нед фев 05, 2023 8:17 amyanko78 написа:
Вие се бъзикате, но това с чорапите е много важно.Аз също пазаря работни чорапи и трудно намирам номера, над универсалните. Работя с маратонки и с работни чорапи, никога не ми са се вмирисвали краката.
какво да се бъзикат от ЕГН то -позатлачени кръвоноснисъдови , няма добро оросяване и мръзнене .
Ама имало "лечебни" хапчетъа за отпушване и на всичките играеш на колелото на късмета и все си 50% отстъпка и цените са все 69 лв :-D :partyman:
Ако искаш топли крака има термочорапи на по-добра цена от тази в ЛИДЛ . - Д...н.
oberst - специалист
нед фев 05, 2023 3:12 amLutchezar написа:
Без коментар
E, тва е сравнително куча марка. Търся гащи от Дженерал Дайнамикс и мрежещи потници от Локхийд-Мартин или от Нортроп-Груман.

А, ся по-сериозно - 7 кинта за чорапи далавера ли е, при условие, че в магазините за работно облекло на тези цени има голям избор?
Lutchezar - майстор
Идеята е ако си в Лидъл и ти шукне да си ги вземеш. Не да ходиш специално. Темата за наличности на големи номера също е проблем.
oberst - специалист
нед фев 05, 2023 5:09 pmLutchezar написа:
Идеята е ако си в Лидъл и ти шукне да си ги вземеш. Не да ходиш специално. Темата за наличности на големи номера също е проблем.
Идеята на всички тия вериги е ясна - жена ти като те прати за яйца, да се върнеш с работни чорапи, бира, винтоверт, трион, батерии и клещи. Без яйца, щото не са ти стигнали парите.
ky-kyy - майстор
нед фев 05, 2023 5:18 pmoberst написа:
Без яйца
С две :rolleyes:
Фитилчо - майстор
Напазарих от работните ламБи от Кауфланд(Parkside?!?)
Баси, у 7:05 минути бяха останали 2 броя...

https://www.lidl.de/p/parkside-arbeitss ... p100353853

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: