Доста занижени критерии имаш за перфектно! Аз не мисля че дори съществува такава! На този бойлер бих дал 3 по шестобалната система! Колко сантиметра е изолацията все пак?

naskov написа:След като задържа гореща вода по три дни( все пак при положение ,че не я харчиш) за мен е с перфектна изолация.Иначе аз все още не съм срещал производител, който да те разубеждава да не купуваш от неговата стока. Освен ако не е обратенАми защо не им се обадиш да провериш? Кажи им първо за какво ти е необходим бойлера и след това ги питай дали този бойлер е подходящ! Сами ще ти кажат (без да питаш) , че това е единствения бойлер с толкова тънка изолация и че е компромисен вариант. Освен това за слънчеви панели бойлер с такъв обем просто не става! Всеки НОРМАЛЕН производител би се опитал да те разубеди да направиш покупка , която няма да ти върши работа и след това ще почнеш да плюеш по тяхната продукция! Пробвай и кажи какъв е бил резултата!
wiwawi написа:Да доста критики имат бойлерите който коментирате, аз бях се спял на Елдомските но поради това че горната серпентина не може да затопли цялата вода в него се разубедих.Вие какъв ще ми препоръчате?
Тани написа:Тани написа: Ако имаш повече място по-добре инвестирай в слънчев бойлер с две серпентини , който е проектиран специално за случаи като твоят!Може и 200 литров битов с две серпентини , но е с по-тънка изолация от слънчевите!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: