@skostadinov - почивка няма, поне в реалния живот
изпълнител на дограмата ще са ДН Стил, профила е Etem EW70, троен стъклопакет триплекс к-б-к. За вградените смесители - аз не държа на термостата, обаче любимия твърдо отсече, че 45 години игра на касоразбивач с врътките на душовете му стигала и искал само “бастър копче” ( по повод вариацията на Грое с бутони). За вграждането имам идея, обаче утре ще я разчертая и онагледя, че иначе нищо няма да ми се разбере от обясненията 
@resistbody - душа на партера е предвиден най-малкото за да можеш да си напълниш една кофа с вода да измиеш пода, без да я носиш от втория етаж надолу
най-вероятно ще е рядко ползван по предназначение, но все пак си остава възможност ако настане струпване на няколко човека едновременно
Втори бойлер ми се вижда голяма разправия и още схеми на свързване с евентуалния колектор на покрива + заемане на място в гаража + чудене дали няма да изстива прекалено бързо там, защото все пак е неотопляем обем 
@kivanov - ооо да, проверката е висша форма на доверието
със сигурност ще се мери, особено предвид корекциите на едната баня, които искам да направя
БГВ - то ще е на бойлер със серпантина + планиран соларен панел и няма програматор да трепе легионела, но ще разпитам де…За плочките и наклоните - прав си и ще коригирам. За вградените смесители - красиви са, обаче всяко вградено нещо леко ме плаши с опциите си за евентуален ремонт. Ако невградените вц-та с биде не бяха толкова ужасяващо грозни, най-вероятно щях да си заложа стоящи вц-та
, обаче повечето модели са като от 82-ра зимата
Воронките на покрива ще имат подгрев, даже днес чертахме детайл за разположението и монтажа му, имам и предвиден авариен барбакан. Притеснява ме по-скоро евентуален конденз под изолацията…

@resistbody - душа на партера е предвиден най-малкото за да можеш да си напълниш една кофа с вода да измиеш пода, без да я носиш от втория етаж надолу

@kivanov - ооо да, проверката е висша форма на доверието