Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ЮлианВ - напреднал
Аз също съм с грейко и на слънчоглед повече от 250лв не бих дал за керпи, за другите боклуци 200.
Причината е една единствена. Минимум 5-6 пъти основно чистене, всеки ден пепелника и съответно тая финна прах(за мен е по-гадна от дървесната) я дишам, а здравето е безценно. Естествено слагам бояджийска маска, но пак е отрова.
Та да мина и на главното, хич не ги хвалете тия алчници 100% четат тук и ще вземат да си повярват.
Юлчо, последните, които купих, бяха на 230 лъва. После им подадох монокъла.
После и на газовците.
Някрая все монокъла гледам, да ти кажа, от много близо.
Svezar - специалист
нед фев 12, 2023 8:30 pmЮлианВ написа:
Аз също съм с грейко и на слънчоглед повече от 250лв не бих дал за керпи, за другите боклуци 200.
Причината е една единствена. Минимум 5-6 пъти основно чистене, всеки ден пепелника и съответно тая финна прах(за мен е по-гадна от дървесната) я дишам, а здравето е безценно. Естествено слагам бояджийска маска, но пак е отрова.
Та да мина и на главното, хич не ги хвалете тия алчници 100% четат тук и ще вземат да си повярват.
Е как така, хората пишат че по 2-3 дни не ходят до горелката със слънчогледовото кюспе, ти по 5-6 пъти на ден чистиш ?
P.S Объркал съм основното чистене с всекидневното #-o
Последна промяна от Svezar на пон фев 13, 2023 10:38 am, променено общо 1 път.
kalin72 - майстор
5-6 пъти основно чистене на сезон. Което е нормално за слънчогледови пелети.
ЮлианВ - напреднал
Калин е прав. С керпи това ми е нормата, грубо всеки месец. Ако не са керпи чистех всеки ден пепелник задължитлно, с крпи макс 2. Горил съм 5 марки слънчоглед(или така си мисля) и само керпито бяха хубави, едни ставаха,а другите бяха пълен боклук.
Последна промяна от ЮлианВ на пон фев 13, 2023 12:43 pm, променено общо 1 път.
ЮлианВ - напреднал
нед фев 12, 2023 8:57 pmТрифон П.Трифонов написа:
Юлчо, последните, които купих, бяха на 230 лъва. После им подадох монокъла.
После и на газовците.
Някрая все монокъла гледам, да ти кажа, от много близо.
Там е истината. Да погняват питоня, после ще им държи влага. Ще довършвам изолция и климатиците, и дърва да пазят страх.
Със златен слънчоглед да си, пепелника на Грейко се хвърля всеки ден, изключая преходните.
Не е като да не са минали няколко десетки тона през ръчичките ми няколко пъти.
На лоши слъногледови не съм попадал. По точно не съм купувал, но съм виждал.
Подкрепям и второто ти мнение.
prascho - майстор
Във фейса има публикация, че Megic Flame са пуснали във Варна слънчогледови пелети на 300лв/тон....За София нещо подобно дали ще има?
О, почвам да ги издирвам.
От днес- на "Автосалоните" Варна, посока Летище, в дясно, пале дървесни на 770лв.
Видяха ми се светлички, докато профучавах с коолото.
prascho - майстор
Борса за пелети и брикети на Меджик Фламе, Варна, крайезерен път, цена 300лв тон, 4.5 лв чувал. Примоция от 13.02.23г. Не гарантирам за достоверност. Не съм във Варна...

П.П. Чакаме ги тези пелети в София на 330лв (10% логистични разходи...)

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: