пет фев 24, 2023 10:28 pmpetromaniq66 написа: Бъзикаш се с форума що непитяш другаде..??може да ти излезв късметяПредполагам поста беше към Andri01 ?
Нормално. Той толкова си може.

пет фев 24, 2023 10:28 pmpetromaniq66 написа: Бъзикаш се с форума що непитяш другаде..??може да ти излезв късметяПредполагам поста беше към Andri01 ?
съб фев 25, 2023 5:07 pmMamaMy написа:ХАмериканска работа, Тип B:пет фев 24, 2023 11:04 pmLisko написа: При нас дупките са различно големи и няма как да пъхнеш щепсела наобратно (дори и да е без "земя" пин).Е, те такива не съм виждал. Все ми попадат уреди с различни стандарти дошли от цял свят, но такива не съм срещал.
![]()
пет фев 24, 2023 8:06 pmhidrazin написа: Това с бележенето на щепсели, използването им обърнати в точна посока е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.Не съм такъв дебил. Имам шим регулатор на обороти чието схемно решение не позволява включването наопаки. Инцидентно се ползва точно там, всичко е изолирано и няма метални корпуси.
Граничещо е с престъпление.
Никой потребител не трябва да се съобразява с посоката на включване!
Уред от който “бие ток” не трябва да се използва.
Маха му се щепсела или му се реже кабела от дъно (по-доброто).
Освен ако веднага не е даден за ремонт.
Или по друг начин направено така, че някой да не се опита да го използва.
Всичко останало са брътвежи и приказки от 1001 нощ.
![]()
нед фев 26, 2023 5:47 pmLutchezar написа: Това е идея. И е 25А.Много са удобни - за готварски печки/фурни ако не са на твърда връзка.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: