Той писа че си е купил тоя бойлер на самотек : Бойлер 10 L с батерия 72325/72325Н серия CLASSIC , който е за свързване с водопроводна мрежа до 0,6 мРа , а продавача е казал че имат и такъв :Бойлер 10 L под налягане 72325Р/72325НР серия CLASSIC , който също е за 0,6мРа мрежа ! Смятам че е излишно слагането на вентил защото батерията спира , пуска и редуцира налягането на студена вода от топлия кран която го пълни и изтича топла свободно през изход в същата батерия , а студения кран разхлажда топлата именно в този отвор , тя не е обикновенна батерия 
Някои ме разбраха погрешно ще обесня пак.Купих си този който е със свободно изтичане и с комплект смесителна батерия, но съм го монтирал не над мивката както трябва да бъде а под мивката.Под мивката няма как да ползвам тази смесителна батерия, махнах я и съм сложил вентил о,6 МРа понеже този модел няма такъв.И двата посочени бойлера са обемни и емайлирани с метални казанчета са.Показах като пример единия , който трябва да бъде за под мивка. Аз си мисля ,че са еднакви като разликата се състои в това,че единия има вентил, а за другия не се изисква защото има смесителна батерия, която създавало 0 МРа/ В сайта и за двата модела пише че са 0,6 МРа, докато на бойлера със свободно изтичане на корпуса пише 0 МРа/.
Понеже не знам дали водосъдържателя на модела с, който работи под налягане е същия, като на бойлера със свободно изтичане имам някои притеснения.