ср мар 08, 2023 8:06 amkozl написа: От друга гледна точка не са подходящи при отсъствие от домаПо-добре да хвърлиш манджа за 50-200лв, отколто уреди за 2-5000лв... Сота ще ти се обадят че е паднала батерията... по принцип е добре винаги да има близък с ключ, даже не му трябва да знае сота при форсмажорни обстоятелства...
Нема кой да го вдига
Хладилника, СОТ-а
Общо ще го пиша, че не помня детайлите, но предполагам ще се разбере.В нашето табло съм сложил устройство на SE, което следи зададено от ползвателя по-ниско и по-високо напрежение и управлява монофазен контактор на SE.Монтират се на дин шина.Първото е с размери на АП, второто на 2АП.Има и светлинна индикация какво прави в момента.Изключва и включва без външна намеса.
Поздрави на дамите!

..
 ..

.
 . да се смее ли човек, да реве ли…. Шахта пък е тотален абсурд извън моя имот, и сега ме привикват през 2-3 месеца да обяснявам защо съм “унищожила” пътя, който беше в моя имот, къде ми е регулационната линия и тям подобни тъпотии. Ерго - пътя и тротоара са кал, насипани обилно с трошляк от мен и съседа, абсолютно благотворително, но за това дума не се отваря в жалбичките на дамите и господата, първо поколение с обувки. По принцип до оградата ми е задължение на доставчика, в двора аз се оправям, те имат задължение в къщата да боднат медия конвертора в тока и в кабела и са чао.
 да се смее ли човек, да реве ли…. Шахта пък е тотален абсурд извън моя имот, и сега ме привикват през 2-3 месеца да обяснявам защо съм “унищожила” пътя, който беше в моя имот, къде ми е регулационната линия и тям подобни тъпотии. Ерго - пътя и тротоара са кал, насипани обилно с трошляк от мен и съседа, абсолютно благотворително, но за това дума не се отваря в жалбичките на дамите и господата, първо поколение с обувки. По принцип до оградата ми е задължение на доставчика, в двора аз се оправям, те имат задължение в къщата да боднат медия конвертора в тока и в кабела и са чао.  изреждам клетви и затварям телефона. Имам си друга работа на обекта, ако дойдат докато съм там , ок, ско не, здраве да е. След около половин час се появява един младеж, на който вежливо обясних, че 14.00 означава точно 14.00, а не 15.10 и има невероятния късмет да се запознае с мен, единствено и само защото съм имала друга среща на обекта
 изреждам клетви и затварям телефона. Имам си друга работа на обекта, ако дойдат докато съм там , ок, ско не, здраве да е. След около половин час се появява един младеж, на който вежливо обясних, че 14.00 означава точно 14.00, а не 15.10 и има невероятния късмет да се запознае с мен, единствено и само защото съм имала друга среща на обекта