Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
rebroto - специалист
sori no nqmam kilizirator,netrygva.blagodarq za stranicata KOLEGA.dobre e napravena.no temata si ostava .ako se organizirame vsichki elektrishari.i se razberem za nqkakvi ceni na koito shte rabotim vsishki shte e po dobre.RABOTA IMA ZA VSISHKI. TRQBVA LOQLNOST.BLAGODARQ VI PREDVARITELNO

сори но нямам килизиратор,нетръгва.благодаря за страницата КОЛЕГА.добре е направена.но темата си остава .ако се организираме всички електришари.и се разберем за някакви цени на които ще работим всишки ще е по добре.РАБОТА ИМА ЗА ВСИШКИ. ТРЯБВА ЛОЯЛНОСТ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Вече имаш кирилизатор.

Master_Kenobi
solo5 - майстор
rebroto написа:
ако се организираме всички електришари.и се разберем за някакви цени на които ще работим всишки ще е по добре
хехе, то така ако ставаше
ще докарате комунизма :-D
galin.com - специалист
nbyte написа:
Какво ще кажете за предлагания метод от тази фирма за изчисляване на
цена на ел. инсталация според броя на излазите и цените които се получават.
http://aagroup-bg.com/ofertaelektro.php
Само при мен ли не работи калкулатора?
sasooooooooo - "специалист"
И при мен, но няма значка!
rebroto - специалист
здравейте колеги.чудесен е този начин за изчисляване .ако някой друг знае още сайтове в които е дадено възможност да си изчислиш ще мубъда много благодарен ако го пусне тук.а на колегата които казва ше така ще доведем комунизма искам да му кажа че няма опасност да бъде сигорен.
nikibi - специалист
За кои град и за кои сезон са тия цени ?
nyagolov - напреднал
Колеги през свободното си време се занимавам с ел.инсталации и с всякакви други ремонти на промишлена автоматика.Питането ми е към Вас няма ли някакво национално здружение или нещо подобно,защото истинските специалисти намаляха,и останаха някакви самозванци,които са много далече от професията и ми е писнало да им оправям грешките.
yazka - помощник
колега точно такова сдружение или съюз няма Електротехниката е вписана към строителството Погледни категорацията на труда или професиите в НОЙ

Тема "Цените за електроуслуги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: