Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
пон апр 03, 2023 8:12 amемовлаха написа:
пон апр 03, 2023 7:53 amТрифон П.Трифонов написа:
Тази 120 що я показваш
Смешното е , че едва ли някой би ни повярвал на теб и мен, някакви си от форум! ти също написа 120 без клапани :)
Не те разбирам, чесно.
Според мен 120 си е двутактова- 2mix.
Ако си я турнал горе, за да се направи разликата в звученето спрямо следващия клип, добре.
Ако ли греша, значи вече и оглушавам.

Абе, звънка си, подобно на кросарката.
Според теб с клапани ли е моторчето на 120?
емовлаха - специалист
Ок, корекция прав си! Няма какво да го гледам комшията :)
Последна промяна от емовлаха на пон апр 03, 2023 12:21 pm, променено общо 1 път.
пон апр 03, 2023 11:55 amемовлаха написа:
Да, със клапани е 120ката Трифоне :-D И със 2 разпределителни вала, нафтова печка - Дизел :) оправих мнението в задния пост, та ще разбереш за какво беше сравнението със 120
Емо, ще объркаш някого, като се шегуваш така!!!
Те ти едно клипче, на разбираем език, да добиеш представа за профи архитектурата на щилЮфскити матори. На 6мин 13сек.

За Анимито, ако не е пристанала вече на некоя коса, също. Това прави разликата, както и някои екстри, в 94ката, дето се чуди на цената.

Явно бързо е махнал ваноса, та клапани и валове не видех!

И един въпрос към теб, понеже ми няма личния преводач- г-н Джоджев от Брегово.
От какво е блокирала? Направил съм си изводите, но какво казва той и какво мислиш ти?
емовлаха - специалист
Мяза на детонационно горене. Не ги разбирам вс неща, становището на сервизния техник , обвинява въздушния, горивния и свеща. Не мисля ,че те са причината, за аместик това, горивната смес е със Ултра какво я свети не разбрах, лошо гориво е според мен
Последна промяна от емовлаха на пон апр 03, 2023 4:52 pm, променено общо 2 пъти.
пон апр 03, 2023 1:08 pmемовлаха написа:
Мяза на детонационно горене. Не ги разбирам вс неща, но обвинява въздушния, горивния и свеща. Не мисля ,че те са причината
Не. Ще ти пусна на ЛС, че клавиатурковците трупат диванен опит, а после не мож им затвори устата.

Забравих да ти честитя 1ви Април на патерица.
Ехото все повече и повече ме впечатлява.
Щил вече не са 1ви с най лекият и мощен моторен трион.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон апр 03, 2023 1:36 pm, променено общо 1 път.
емовлаха - специалист
пускай тук тамън ще го коментираме пък и да си знаят хората, поръчах 3 чешита корди, едната я нама в наличност та ще почакам малко, от мое име и на Цвето ти го честитих 1 април на патерица :) Хускварна тр да покажат в бг
Последна промяна от емовлаха на пон апр 03, 2023 1:44 pm, променено общо 3 пъти.
пон апр 03, 2023 1:32 pmемовлаха написа:
пускай тук тамън ще го коментираме пък и да си знаят хората
Не. Само заради бойчагата нама да споделям подробности. Такива неща не се учат на бюрото от интернета.
пон апр 03, 2023 1:08 pmемовлаха написа:
Мяза на детонационно горене. Не ги разбирам вс неща, но обвинява въздушния, горивния и свеща. Не мисля ,че те са причината
Емо е прав- имало е детонация, за което си има причина.
емовлаха - специалист
Дебела е работата със Румънската история, в крайна сметка косата се е потрошила малко
Soviet_Soldier - специалист
пон апр 03, 2023 1:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не. Само заради бойчагата нама да споделям подробности. Такива неща не се учат на бюрото от интернета.
Нищо де, учителю, и с това си и поведението тип 5-ки клас втори срок ме учиш на нещо, че хората след определена възраст почват да се вдетиняват. :lol:

Виждам че ти липсвам, не ти излизам от мислите и устата. Трогнат съм приятно, че такова влияние съм ти оказал. :-D Все пак човек се учи, докато е жив . . .
dragozow - майстор
Echo SRM-3021TES/U вече е на склад, 999 лв,30,5 см3, мощност 1.8 HP, редукторно предавателно отношение 1,62, тегло 6 кг, гаранция 5 години, за по-добра цена 0898798624.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: