Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
Взех днес резачката с 2 Аh батерия.
Голям майтап в 2 магазина не знаеха ,че имало такава промоция :? :? , то и нямаха и стока де.
От третия м-н я взех .
Най тyпото е ,че в куфара има място ,но от оребрения не може да се събере зарядното. Трябва отделно да се носи.
Последна промяна от kr1100 на пон апр 03, 2023 7:20 pm, променено общо 1 път.
chapara - майстор
съб апр 01, 2023 7:54 pmkr1100 написа:
Взех днес резачката с 2 Аh батерия.
Голям майтап в 2 магазина не знаеха ,че имало такава промоция :? :? , то и нямаха и стока де.
От третия м-н я взех .
Най тпото е ,че в куфара има място ,но от оребрения не може да се събере зарядното. Трябва отделно да се носи.
Че не може да ги орежеш преградите :cool:
kr1100 - майстор
нед апр 02, 2023 10:16 pmchapara написа:
...Че не може да ги орежеш преградите :cool:
To за моженето може , ама с гаранцията ?? :?
Няма резервоар за масло ,а шишенце с остър връх да се капе по веригата. Ама е био масло дето ще го хвърля, че сън брал ядове с такова масло - така запича ,че после киснене в бензин или нафта на веригата.Брах тези ядове с разтегателен ел. верижен трион пак от ЛИДЛ
Svezar - специалист
пон апр 03, 2023 7:22 pmkr1100 написа:
To за моженето може , ама с гаранцията ?? :?
Ако си загубиш или ти откраднат куфарчето и гаранцията ли губиш :-D Режи смело, ако се повреди носиш само резачката, щом те е страх да не ти откажат ремонт, заради повреден куфар !
resistbody - майстор
Не ти трябва нито куфар нито аксесоари... така ми останаха 2 куфара и 4 шила от смени на къртача...
k_garchev - специалист
някой с мнение за тези два продукта?
https://www.lidl.bg/p/parkside-mojesh-g ... ion/p82516
https://www.lidl.bg/p/parkside-mojesh-g ... eva/p82519
На тримера като му свърши кордата от къде ще се набавя?Дали е на касетка или се навива или...?
cholev - майстор
Много Х20 градински уред много нещо.
Аз 'само' 4 си взех :-D
Ножица за клони
Верижна резачка за дърво
Тример 40в 2хХ20
Водоструйка

За сега пробвах само ножицата за клони. - Добра- 2 сантима клон си го реже без замисляне
Andri01 - майстор
То и аз имам няколко неща от там - на ток и на 12в, но ти си живата им реклама. :prayer: :partyman:
kr1100 - майстор
съб апр 22, 2023 11:39 amk_garchev написа:
...На тримера като му свърши кордата от къде ще се набавя?Дали е на касетка или се навива или...?
Oтиваш у Вале..й, Цените са добри и имат различни корди и глави. при Коледж..в кордите са пак китайци, но на по-висока цена.
като съвет купи си Халумин глава / около 50-60 ,, с 4 отвора за кордата. Ако искаш переш с 2 корди, ако не се тормози косата с 4 корди. Пера с 3,3 мм корда 1 корда = 40 см. Като се поскъси сия я прибирам и нова корда 40 см. Като се скъси и тя - старото парче + сеха скъсената да стърчат по 20 см от центъра на главата. олта на Халумин глават го тръкни на шмиргел или ъглошлайф да премахнеш режещия ръб. Слагам и 1 Ал. пластина б5мм х 60мм х 2 мм.
Хубавото е,че висока трева не се увива около главата , както е при стандартните глави, освен това и те товарят повече от Ал. глава.
П.П. Това е мое лично мнение.
djogobg - специалист
За акумулаторната косачка някой има ли отзив? Тази, дето е с две батерии? Имам тример акумулаторен и съм доволен, но нещо ме домързява да събирам тревата след това, та се замислям за косачка... Дворът ми е на няколко площадки и затова електрическа не е вариант, бензинова също не ми се занимава и разнася нагоре-надолу.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: