• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
goran67 - специалист
Между другото, пералнята на колегата абракадабра, така като гледам, няма стъкло, понеже е с горно зареждане.
kozl - майстор
О да, а оно и платки нема, оти е с механичен програматор.
Може би приграматора да е ценен за някой, който има същата :?
hidrazin - майстор
вт апр 04, 2023 9:21 amlyubohar написа:
Тия дни я почвам да я разглобя.Поне по лесно ще ми е да я закарам го кофите.
Погледнах темата ти но така и не разбрах да си писал дали казана е разглобяем.
По-скоро за тези години на производство не е разглобяем но не е лошо първо да се провери.
Пък и рязането на заварен пластмасов казан и събирането му отново не е чак толкова страшно.
Тези 5 години експлоатация не са много и вероятно кръстачката на барабана ще е в добро състояние и няма да изядена.
Демек заслужава си опита за ремонт.
Ноооо... ти си знаеш най-добре.
вт апр 04, 2023 9:56 amgoran67 написа:
Между другото, пералнята на колегата абракадабра, така като гледам, няма стъкло, понеже е с горно зареждане.
Мммда, наистина вероятно е с горно зареждане.
:partyman:
lyubohar - майстор
Купих нова.Няма да се занимавам с ремонт.
LG с директ драйв инверторен мотор.
valentino76bs - майстор
вт апр 04, 2023 7:27 amESPACE написа:
пон апр 03, 2023 11:35 pmvalentino76bs написа:
На мен ми подариха тази пералня....баси боклука честно.Съжалявам ,че махнах стария Аристон....
Оплачи се ама по подробно, опиши какви са и кусурите. По тая логика може да пуснеш една снимка на Miele да напишеш същото
Дачия логан седан....всъщност комби ,че изглежда една идея по добре.
Скърца ,тропа,хлопа,като първия път когато центрофугира така започна да вие помислих че общината е пуснала сирените за военна тревога,пластмаса от химикалки хемус .....и не пере а пък е чисто нова и програмите едни разтеглени и като изкарам дрехите миришат на конски фашкии.
Приятел ми каза ,че лагерите на 7 и 5 кг са еднакви и били проблемни.
zz_stefanov - майстор
Нова, ама на старо. Пералнята ако е оставена да се вмирише от неползване, много бавно се отмирисва.

Оправих една зарязана Деу за село и се видях в чудо от миризмата и. То препарати, горещи цикли.... накрая само времето и употребата и промениха миризмата, а тя вече върви към боклука.
abracadabra - специалист
вт апр 04, 2023 9:56 amgoran67 написа:
Да, с горно е и докато чета темата(чудесна е станала), та си викам ако имаше какво прозорче става...
Аз си мисля ако някой има такава-и му трябват части ще му свършат работа, всичко работи. Моторчето и помпата като имам време ще ги ползвам(а, дано ама надали :rolleyes: ). Например едно шмиргелче в мазето..., или нещо друго. Въпреки че като се замисля трудно ще го направя стабилно и добре... Така че и те не ми трябват.
abracadabra - специалист
Гледам никой нищо не си е избрал, то и аз не стигнах да използвам помпата и мотора, та споделям че всичко от снимките продавам.
Ще предложите цена, и ще се разберем. Идеята ми е ако има майстори да си направят нещо от частите, нека да ги ползват.
kr1100 - майстор
вт апр 04, 2023 8:48 pmzz_stefanov написа:
Нова, ама на старо. Пералнята ако е оставена да се вмирише от неползване, много бавно се отмирисва.

Оправих една зарязана Деу за село и се видях в чудо от миризмата и. То препарати, горещи цикли.... накрая само времето и употребата и промениха миризмата, а тя вече върви към боклука.
Оцет върши чудеса.
  • 1
  • 2

Тема "Части от пералня Whirlpool" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: