Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Цветомир Димитров - специалист
Знам че не е олх,но реших да пусна и тук:продавам корда opti round 3mm-240 метра.За повече информация съобщение
Indianec 2 - специалист
И аз влизам в отбора, очаквайте включване скоро. :)
емовлаха - специалист
чет апр 06, 2023 7:45 pmЦветомир Димитров написа:
Знам че не е олх
Да беше казал по- рано щях да е взема на цената дето си я купил. Вчера ми дойдоха кордите. Какви си ги намислил ?
Цветомир Димитров - специалист
пет апр 07, 2023 6:37 amемовлаха написа:
чет апр 06, 2023 7:45 pmЦветомир Димитров написа:
Знам че не е олх
Да беше казал по- рано щях да е взема на цената дето си я купил. Вчера ми дойдоха кордите. Какви си ги намислил ?
Създавам план за завладяване на света,кордата е ключов елемент в него :P
чет апр 06, 2023 11:16 pmIndianec 2 написа:
И аз влизам в отбора, очаквайте включване скоро. :)
Е, кажи поне на какъв кон смяташ да заложиш!
Или искаш да е изненада, без да дадеш възможност за дискусия?!
Сигурно си прав. Напълно възможно е препоръкитекато да обиколят Екватора или поне Великата китайска, насам и натам..., хахааааа.

На Цветомир му пожелаем да създаде единствената търговска мража за консумативи у нас.
Обещава да стана първият почетен клиент, на марката! Вече си чакам неограниченият ваучер.
animi2006 - специалист
Препоръчайте ми самар за подарък, за човек, който коси не само собствения си двор, а и на други хора, но да не е Щил или Хуск, че техните са доста скъпи. Има ли нещо китайско, което да е качествено или само фирмените са ок?
animi2006 - специалист
пет апр 07, 2023 6:38 pmемовлаха написа:
пет апр 07, 2023 6:07 pmanimi2006 написа:
Препоръчайте ми самар за подарък
https://oleomac.bg/product/155/samar.html https://www.home-max.bg/profesionalen-s ... er-v-2016/ https://www.cmx.bg/product33989/sbruya- ... rmat-sdk-2
Благодаря!
Здравейте! Досега съм нямал опит с тримери, но от това, което изчетох, се насочих към бензиновите им варианти, като се колебая между:
RAIDER RD-GBC24
DAEWOO DBC520/N/Q
Hyundai HYBC5220.
Машината ще се ползва основно за косене на трева в градина около 1 дка, в която има много дръвчета. Вариантите, на които съм се спрял, ми изглеждат сходни като параметри, но се надявам с ваша помощ да направя конкретен избор. Не открих инфо за всички модели какъв им е разхода на гориво, с изключение на DAEWOO - 0.8 l/h.
В описанието на Hyundai срещам, че пише Корда: Ф 2.4 мм. Да разбирам, че по-дебела не може да се използва ли? Имат ли слабости моделите с разглобяем вал? :?
П. С.: Приемам и други предложения в този ценови клас.
Предварително благодаря на всички отзовали се! Поздрави!
Soviet_Soldier - специалист
съб апр 08, 2023 11:03 pmvalimus написа:
Здравейте! Досега съм нямал опит с тримери, но от това, което изчетох, се насочих към бензиновите им варианти, като се колебая между:
RAIDER RD-GBC24
DAEWOO DBC520/N/Q
Hyundai HYBC5220.
Машината ще се ползва основно за косене на трева в градина около 1 дка, в която има много дръвчета. Вариантите, на които съм се спрял, ми изглеждат сходни като параметри, но се надявам с ваша помощ да направя конкретен избор. Не открих инфо за всички модели какъв им е разхода на гориво, с изключение на DAEWOO - 0.8 l/h.
В описанието на Hyundai срещам, че пише Корда: Ф 2.4 мм. Да разбирам, че по-дебела не може да се използва ли? Имат ли слабости моделите с разглобяем вал? :?
П. С.: Приемам и други предложения в този ценови клас.
Предварително благодаря на всички отзовали се! Поздрави!
Просто кордовата глава в комплекта е предназначена за 2,4 при повечето китайчета, но не пречи да я смените, и ползвате друга с по-добела корда.
Относно тия с разглобяема щанга версиите, дето са с ламаринена снадка се разбиват и луфтят, а масивните алуминиеви са безпроблемни. Аз лично смятам, че разглобяемите модели са по практични, като иде реч за транспорт, и място за съхранение. Вие си преценете, дали имате нужда от такава опция.
И 3-те коси са на една и съща база, едни и същи двигатели, редуктори и така нататък. По мои наблюдения гумените изделия на Raider и кордовите глави са по-читави от тези на Daewoo, но това не е кой знае колко сериозен фактор, защото и двете са евтини и лесни за подмяна.
Гледайте с какъв самар идват, макар че и той може да се докупи, не е скъп, ако наличния в комплекта не Ви е удобен.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: