Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
XpacTa написа:
а на преведения сайт на Kessel има някаква бургаска фирма - Шпринг ЕООД
тая фирма пък я търсих преди около 3 месеца
въртях се, въртях се пък не я намерих и си тръгнах
много добре го знам местоположението, това са кооперациите на буюклиев, до малката бензиностанция на ул. копривщица
или фирмата се е преместила, или е някоя метална щора дето не е била отворена по това време
няма надпис няма нищо :-D
XpacTa - специалист
Най-вероятно никога не е и била вносител. А за сифоните на Топливо пише конкретно два магазина и то само в София - единия е в център на Солунска а другия е в Лозенец на бул. Джеймс Баучер.
recycled_bin - напреднал
купувал съм сифони кесел от алфатон - бях ги засякъл на последното стройко, където имаха само представителен щанд (ходих до складовете им, за да ги купя) ... но това е в София ^_^
XpacTa - специалист
А на какви цени си ги купувал? Сравнено с цените в топливо?
fukarata - напреднал
На каква дълбочина се монтира подобен сифон?
Някой ми каза, че искат 10-12см...
solo5 - майстор
май минимума е 9-10см :?
recycled_bin - напреднал
цените на моделчето, от което купих (Nr. 42701.20), е подобна (разлика в стотинки) - 30.81 лв. (без ДДС)
към него е добре човек да си купи и клапа мултистоп, която де факто пропуска водата, само когато тече и така спира евентуални миризми, буболечки и т.н. - 23.75 (без ДДС) ми е струвала като гледам

за дълбочината - да, има такова изискване; принципно го режеш докъдето ти трябва, но по спомени - мин. 9 см., но с клапа май трябваше още 1 см.
XpacTa - специалист
Сега бях в магазина на Топливо/Grohe на бул. Джеймс Баучър и там една любезна жена ме наплаши че в края на месеца цените щели да скачат с 20% И освен това нямат комбинацията която на мен ми трябва - тяло 42701 с капачка 27202. Така ги били правели, раз'ираш ли. Това че в каталога го има явно няма значение.
dankg - специалист
recycled_bin написа:
цените на моделчето, от което купих (Nr. 42701.20), е подобна (разлика в стотинки) - 30.81 лв. (без ДДС)
към него е добре човек да си купи и клапа мултистоп, която де факто пропуска водата, само когато тече и така спира евентуални миризми, буболечки и т.н. - 23.75 (без ДДС) ми е струвала като гледам

за дълбочината - да, има такова изискване; принципно го режеш докъдето ти трябва, но по спомени - мин. 9 см., но с клапа май трябваше още 1 см.
Може ли да пратиш някаква снимка и по-точно описание, като адрес от където си го купил.
recycled_bin - напреднал
снимка не мога да пратя (освен на капака, който е точно като по снимките), тъй като съм ги оставил на строителите да го сложат като му дойде времето ... фирмата е алфатон (де факто ги видях на стройкото), адресът е същият като на сайта им http://www.alfaton-bg.com/showpage.php?PageID=2 - малко "криминално" се намира, тъй като е навътре из индустриалната зона ...

Прикачен файл

kessel.jpg
kessel.jpg (227.39 KиБ) Видяна 9849 пъти

Тема "сифон за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: