Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Indianec 2 - специалист
Поработих доволно с машинката до преди час и наистина хватката е да не оставям ножа да спира.
За мижавите си кубици за сега се представя добре, ще я видим утре пак, стига да не вали...
Недостатък е, че кофти я навирам в колата, ама като сваля половината седалка не е проблем.
Soviet_Soldier - специалист
съб апр 29, 2023 7:59 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не му забелязвай! Има един тип хора, които са убедени, че Нещото започва от тях и се чувстват длъжни да обясняват на всеки и всичко.
Има такива, дето нищо не се опитват да обяснят, важното е да пожужат малко за спорта, че иначе няма да се забележи присъствието им.
kr1100 написа:
Тъй като ми пишеш имай в предвид ,че не съм аборигени много машини и техника са минали през ръете ми.
Не го приемай по този начин, нормално е да съм изненадан, че си имал подобен проблем. На мен сглобяването ми се стори повече от елементарно, и се получи напълно успешно, без пукания, чупения, или допълнителни доработки.
съб апр 29, 2023 8:23 pmSoviet_Soldier написа:
съб апр 29, 2023 7:59 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не му забелязвай! Има един тип хора, които са убедени, че Нещото започва от тях и се чувстват длъжни да обясняват на всеки и всичко.
Има такива, дето нищо не се опитват да обяснят, важното е да пожужат малко за спорта, че иначе няма да се забележи присъствието им.
...
Вероятно е тъй, Мая......жжЖжж....Бръм-бръммммм......опаааа, леко помпата!

https://photos.app.goo.gl/iq6w4E9n1E1spzgk6

Софке, чуваш ли подрънкването на железата?
Днес пожужахме малко и на високо. Няколко часа, колко е то?!
След десетина дни следва продължение. Специално за теб ще има образУвателно жужене, понеже от теб само писания, без приказки дори. Евентуално документация от високото.

Клипчето го правих за щерката, да види готиното място. Сметнах, че е достойно и за теб, та го споделям.
емовлаха - специалист
Трифоне, семки и бонбонки подрънкват в джобчетата :) Това кестен ли е ? Дървото в ляво мн. грозно е осакатено
съб апр 29, 2023 9:08 pmемовлаха написа:
Трифоне, семки и бонбонки подрънкват в джобчетата :) Това кестен ли е ? Дървото в ляво мн. грозно е осакатено
Да, семки и боМбонки нося за бойченцето, та подрънкват.
Чак пък много, пък и грозно?!! По скоро го спасяваме.

Имел.
Още по в ляво има две, които са просто задушени от него, та той остава за красота, имелът. Съвсем в края на клипчето се вижда едното.
До тях извадих изгнил дънер, обвит в корона от имел.
Имота не е поддържан сериозно от години, пък и аз, какъвто съм "специалист", изпълнявам вижданията на собственика от съвсем скоро.
Indianec 2 - специалист
Пробата беше вчера сутринта, след това започна работата, чистих магарешки бодил доволно количество, една поляна, където си оставям колата, един път/пътека, че ще го ползвам скоро и май само аз си минавам от там.
Това със нож и диск, с корда ще е тези дни, че не съм взел на още.
Като цяло за сега съм доволен, трябва само да си пребарам настройките леко, ама това се оправя.
Аа, и ножа бая камъни изяде, ако го заточа с флекса ?
Soviet_Soldier - специалист
пон май 01, 2023 12:13 amIndianec 2 написа:
Аа, и ножа бая камъни изяде, ако го заточа с флекса ?
Вариант е, даже с плоска пила става.
Indianec 2 - специалист
Ще го близна с флекса после.
А кордова глава каква да взема?
Там ми е тъмна Индия, и незнам, от тия алуминиевите се чудя...щом на kr1100 машината му се справя с нея явно и моята ще може.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: