ср май 03, 2023 7:33 pmЦветомир Димитров написа: ls+,Почвам почвам ама се стъмни вече...На фар, слагаш един челник и газ![]()

ср май 03, 2023 7:33 pmЦветомир Димитров написа: ls+,Почвам почвам ама се стъмни вече...На фар, слагаш един челник и газ![]()
ср май 03, 2023 7:17 pmЦветомир Димитров написа: И ти дъниш здраво,мене днес дъжда ме спря малко,утре пак,рамото вече свикна(и да ходя пеша,нямам кола,Трифоне)Дъжда какво ти пречи? Тревата се коси по -лесно като е мокра. Ено време са косили рано сутри по видело докато има роса.
ср май 03, 2023 7:17 pmЦветомир Димитров написа: ...Не се ядосвай, колкото изкара . . . кво да се прави, техника е, късметът е фактор и при скъпите машини.
ср май 03, 2023 10:22 pmемовлаха написа: Боес, супер е ъпдейта дет си направил, добре е като се закупуват тези филтри на Хускварна да се търсят със синя или оранжева пластмаса. Тези със синята нямам си на идея дали на налични в Бг от минала година се произвеждат, били по-добриНямах голям избор. Освен тоя тип, имаше и от по-малките, дето ги слагат в Partner и McCulloch, но те, доколкото виждам са и малко по-тесни горе. Не помня точно кво ми казаха, май 3мм бяха горе . . . вече не малко време мина, откакто ги купувах. Стояха в шкафа, докато стане време пак да се коси.
ср май 03, 2023 10:55 pmSoviet_Soldier написа:Този го няма, 9,01 лв струва иначе. То много неща няма и са само на картинки.ср май 03, 2023 10:22 pmемовлаха написа: Боес, супер е ъпдейта дет си направил, добре е като се закупуват тези филтри на Хускварна да се търсят със синя или оранжева пластмаса. Тези със синята нямам си на идея дали на налични в Бг от минала година се произвеждат, били по-добриНямах голям избор. Освен тоя тип, имаше и от по-малките, дето ги слагат в Partner и McCulloch, но те, доколкото виждам са и малко по-тесни горе. Не помня точно кво ми казаха, май 3мм бяха горе . . . вече не малко време мина, откакто ги купувах. Стояха в шкафа, докато стане време пак да се коси.
П.С. В сайта на Husqvarna сини изобщо не виждам:
![]()
ср май 03, 2023 9:53 pmSoviet_Soldier написа: .....Маркуч Oregon с диаметър 2,97 х 5,36 заспа идеално в тапата, плюс филтър тип Husqvarna. Как говориться "делаем раз и навсегда".Oт както е станала коса/ купена/ 2008г не съм пипал маркучи и този филтър.Бензина го прецеждам през дедерново платно за ситопечат на платки или с CrNi мрежичка - забр. съм кой меш беше.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: