Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Моя е Дипломат с 5 години пълна гаранция , 3 години работи нон стоп . Сега се загрява и с печка Прити , тока също ми е включен на 40 градуса .
katn - специалист
filmatoplo написа:
.......тока също ми е включен на 40 градуса .

как да го разбирам- че t на водата е 40 градуса?
wiwawi - напреднал
Ами много просто колегата иска да ти каже че е нагласил ел.термостата на 40гр. което ще рече ,че ако падне температурата на водата в бойлера под тази стойност ще се включи ел. нагревателя. :wink:
BaiGrozdan - специалист
От този отоплителен сезон и аз съм с дипломат.Засега съм доволен.Само ми се струва, че изолацията като че ли не е много качествена.За няколко часа пада с някои друг градус.Друг е въпросът, че банята има две външни стени, а вътре съм монтирал лира 1,4Х0,5м. ,която не може да я стопли кой знае колко, но все пак е на 0,5 м. от бойлера.
filmatoplo - майстор
Вивави , обясни за мойте 40 градуса. Да, забелязъл съм че в покой бойлера без никаква консумация включва отвреме на време ел часта , но това се дължи на прекалено чувствителния термостат в бойлера което е добре .
naskov - майстор
katn написа:
благодаря на всички ! след като прочетох всички мнения реших да взема бойлер със серпентина. дилемата е коя марка да избера: "tesy
" или "diplomat"? ще следя с интерес мненията ви! благодаря предварително!
ТАТРАМАТ. За да не се интересуваш после къде е сервиза :yawinkle:
filmatoplo - майстор
То ако няма да е нашенски по добре- Бош .
ivo.gran4arov - помощник
С едно изречение:Купи си "Татрамат",верно са много добри.
filmatoplo - майстор
Tatramat съм купувал от Дистрибутори на Ерато , само съм подменял оригиналния баланс на студената вода защото фабрично е до 6 бара , а налягането при нас на студената е 8 бара .

Тема "бойлер с мантел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: