Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
емовлаха - специалист
вт май 09, 2023 5:27 pmЦветомир Димитров написа:
Трети сезон старата песен на нов глас-"много пари искаш..."Ама искам днес да свършиш..."Ама по-ниско не можа ли..."
От тия дъждове само ядове,тревата високата изляга,няма косене.Емо,ти колко сезона биеш вече?
Клиента винаги е прав! От теб се иска качествено косене, намали леко цената за да хванеш повече откоси, като обясниш на клиента защо взимаш 50лв примерно на запуснат терен, и защо качеството на косене пада . Дано със новата коса да ти върви по- добре косенето. Втори сезон започнах, лично ползване и услуга на някой съсед или приятел. Два пъти косих за тоя сезон над 15 декара общо, до края на този месец отново ще се бръмчи
brum - майстор
Колко време може да седи бензин с масло?

Че държах един разреждан преди години и бяха останали около 200мл. Сипах ги в косата и няма грам ватък (сила). Сложих после нов бензин с прясно масло и работи като пушка. И докато смесвах бензина с маслото гледам на маслото пише, че било подобрено да е устойчиво по-дълго време в бензина. Никога не се бях замислял, че маслото губи качества като си седи смесено в бензина.
Цветомир Димитров - специалист
Не те съветвам да ползваш смес на повече от месец.Особено червеното щилово масло,става като желе в маркучите.
емовлаха - специалист
вт май 09, 2023 7:31 pmbrum написа:
Колко време може да седи бензин с масло?

Че държах един разреждан преди години и бяха останали около 200мл. Сипах ги в косата и няма грам ватък (сила). Сложих после нов бензин с прясно масло и работи като пушка. И докато смесвах бензина с маслото гледам на маслото пише, че било подобрено да е устойчиво по-дълго време в бензина. Никога не се бях замислял, че маслото губи качества като си седи смесено в бензина.
3 месеца е годността на бензина със добавките от бензиностанцията , и 20-тина дни на двутактовата смес със повечето масла, Орегон мисля имаха двутактово масло дет държи повече време в сместта, но колко е времето не мога да кажа
Емо,бягам ти с 1 година,ама ти си ударил повече от мене сумарно.На мен ми е разхвърляно-на тоя пред къщата,на оня двора и т.н.,само 4-5 двора големи дето са ми минали през ръцете да речем 2-3 пъти.
вт май 09, 2023 7:48 pmЦветомир Димитров написа:
Не те съветвам да ползваш смес на повече от месец.Особено червеното щилово масло,става като желе в маркучите.
Ти па кога накуси червеното? Не знаех. Четох нещо за Мак, после чуденки някакви, ама....
Бе много филми гледате май- кога ви остава време?!!
Или пък щото ползвам само скъпарски уреди и консумативи та си внушавам, че нямам проблеми и с по половин година престоял компот.
Тати и той тъй, с Ижето. Като го зазими, на следващото лято задължително изхвърляше стария бензин, че да не прецака маторя!!!
Страшна работа е туй интернета.

Две години дават на щилския аспен, Емо. Ти ко искаш да ти напишат, че е вечен ли? Като срока на годност на хималайската сол, къде се е на няколко хиляди години?!!

Пълня една машина и я даваме в трезор. След 1 година точно, вадим я и паля на ваша отговорност, да видим желета ли ше вади, фламбета ли ше фърля!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт май 09, 2023 8:53 pm, променено общо 1 път.
Комшията бра ядове,хем нова щилка взе и й разказа играта...За един месец.
вт май 09, 2023 8:51 pmЦветомир Димитров написа:
Комшията бра ядове,хем нова щилка взе и й разказа играта...За един месец.
Аха, комшията, за месец...
Случва се.
На моите новобранци взе да им увира главата, че машина се пали за да работи. Сутрешният преглед, за по няколко минути, само вреди, особено на четиритактовите.

Та, не работиш със супер скъпо масло, но работиш много и нямаш ядове досега.
Бръма обаче има и вероятно поради факта, че не работи, както и "някаквото" масло.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт май 09, 2023 9:00 pm, променено общо 1 път.
Дон Трифонезе,а може ли да е от бензина,сипва му той тогава с добавки някакви?
От бензина какво? Под 95 няма отдавна. Да е бил някакъв залежал- може. Като се "изветри" става подобно ацетон. Топи пластмаса, мирише отвратително. Само за друсане е.
За добавките нища хубаво не мога да кажа. Кому е нужно, на обикновен двигател да добавя нещо, па бил той и Ферари? Просто се зарежда висок октан, но тук няма нужда.
Май си е пресолил манджата.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: