ср май 10, 2023 10:56 pmDominatorX написа: Я ...ЦЪК

P.S. Питай "умника" от по-горе Andri01 и той всичко ще ти обясни - кое, как...
Има само един проблем - той не помни даже как да си върже обувките...

ср май 10, 2023 10:56 pmDominatorX написа: Я ...ЦЪК
чет май 11, 2023 12:30 amDominatorX написа:Тоя е единственият, който си направи трудът да задейства собствените си гънки, заедно с твоите безполезни, до момента, Домнуле.чет май 11, 2023 12:17 amhidrazin написа:ср май 10, 2023 10:56 pmDominatorX написа: Я ...ЦЪК
![]()
P.S. И безполезния трол се появи ... тоя с нищото между ушите.
Ти к'во написа - едно голямо нищо!
![]()
![]()
![]()
чет май 11, 2023 5:17 amТрифон П.Трифонов написа:K'во се е задействал, ве КАПЕЦИТЕТИНО?чет май 11, 2023 12:30 amDominatorX написа:Тоя е единственият, който си направи трудът да задейства собствените си гънки, заедно с твоите безполезни, до момента, Домнуле.чет май 11, 2023 12:17 amhidrazin написа:
ЦЪК
![]()
P.S. И безполезния трол се появи ... тоя с нищото между ушите.
Ти к'во написа - едно голямо нищо!
![]()
![]()
![]()
Не стига, че никакъв те няма тук, освен да паратизираш, ами си и нагъл.
чет май 11, 2023 11:10 amDominatorX написа: ...Я го питай за мене нещо идолът си!
Всички сте изперкали тук без Andri01 - аре БАСТА!
чет май 11, 2023 11:21 amТрифон П.Трифонов написа:Тъп ли си, или на тъп се правиш!!!!чет май 11, 2023 11:10 amDominatorX написа: ...Я го питай за мене нещо идолът си!
Всички сте изперкали тук без Andri01 - аре БАСТА!
Ако трябва, преди това си изпий хапчето.
Френския по ма кефи, да ти кажа леко насочващо, тъй някакси.
пп. Баси, с една инструкция щом не мое се опрай, въпреки подкрепата, че вероятно е на прав път......!!!
чет май 11, 2023 12:06 pmDominatorX написа: ......Кефиш, ма курсове по френски няма ти платя!
Явно някои хора живеят в свой изсмислен свят....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чет май 11, 2023 1:37 pmiliya_i написа: Баси темата. Втора поредна от серията, с 3 дни интервал между епизодите.Всички ли се правите на ТЪПИ за спорта?
Те майсторите хем го свързали, ама не обяснили....
Хем бойлера е в кашона.....
Хем не е свързан, ама съществува обосновано предположение, че ако се свърже, може да има проблеми.... евентуално.
Та питащия първо да обясни кое е истина, кое е сънувал и кое му е предсказала врачката.
ПП. Като си купувам нещо, много внимавам, да не платя за нещо по-умно от мен.
Щото хем жената после ще ме бие, хем ще ходя некъпан.
чет май 11, 2023 12:11 pmТрифон П.Трифонов написа:Нали това ти пиша ТЪПАКО ПРОСТ! Ще идват чак края на месеца командировани от СОФИЯ..... ИЛИ ПАК ЕЙ ТАКА ЗА СПОРТА?чет май 11, 2023 12:06 pmDominatorX написа: ......Кефиш, ма курсове по френски няма ти платя!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси бойлера извънземен!!!
Вероятно съм мнооо тъп, че зарязвам гаранция на нов автомобил, защото не споделям правилата наложени от дилъра?!! А, умнико?!
Ако сам не моа са опрая с някъф контролер, викам спец и си плащам, а не огласявам липсата на знания. Последното не е срамно, но при теб е по особен случая. Ем ги нямаш, ем си нагъл, че не ти подават направо у устата.
чет май 11, 2023 5:28 pmDominatorX написа:КАК РАЗБРА ЧЕ ГИ НЯМАМ НА ВРАЧКА ЛИ ХОДИ БАХТИ КОМПЛЕКСАРА, ако такъв кат теб ми стъпи в дома ще го изритам кат улично псе!чет май 11, 2023 12:11 pmТрифон П.Трифонов написа:Нали това ти пиша ТЪПАКО ПРОСТ! Ще идват чак края на месеца командировани от СОФИЯ..... ИЛИ ПАК ЕЙ ТАКА ЗА СПОРТА?чет май 11, 2023 12:06 pmDominatorX написа: ......Кефиш, ма курсове по френски няма ти платя!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси бойлера извънземен!!!
Вероятно съм мнооо тъп, че зарязвам гаранция на нов автомобил, защото не споделям правилата наложени от дилъра?!! А, умнико?!
Ако сам не моа са опрая с някъф контролер, викам спец и си плащам, а не огласявам липсата на знания. Последното не е срамно, но при теб е по особен случая. Ем ги нямаш, ем си нагъл, че не ти подават направо у устата.
ИДЕЯТА Е ДО ТОГАВА ДА СЕ ВКЛЮЧВА А НЕ ВСЕКИ ПЪТ ДА ГО НАТИСКАМ ИЛИ СЪС СТЪЛБА ДРУГИЯ СЛЕД МЕН КОЙТО ГО ПОЛЗВА> БАХТИ ИЗТРЕЩЕЛИТЕ СТЕ _ ЗА ЗАКРИВАНЕ!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: