Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
вт май 16, 2023 9:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
Отново данни, вадени от инструкциите, които сам опроверга съвсем скоро.
Не те ли е срам, г-н "боец"?!
Хайе, пак продължаваме с глупостите. И кой ти каза, че съм взел стойностите от Raider, в който реално данните даже за това не са верни, а не от завод производител, или от тези на създателя на конструкцията, както всъщност съм сторил? borchoyor е пръв, с тебе е една безкрайна пързалка, лишена от крайна дестинация. Само си губя времето да обяснявам, защо фантазиите ти нямат общо с реалния свят.
Изображение
вт май 16, 2023 9:42 pmborchoyor написа:
Та, по темата, ако е още жива..... Взех си телена четка за косата, китайче деу dbc520..... Дайте съвети, как лесно да работя с нея, че много шутове и тресеници има.... Благодаря....
Как лесно да работиш с четката ли? За каква цел искаш да я ползваш?
https://www.youtube.com/shorts/rJfS_10gbCE
Последна промяна от Soviet_Soldier на вт май 16, 2023 10:09 pm, променено общо 1 път.
вт май 16, 2023 10:02 pmborchoyor написа:
..... И дека че ги переш, вече нема валевица....
Веднъж съм одил на валевицата, ненгаш.
Имам си водоструйка. Нали се сещаш, че е снобарска и тя- дигитал, това ти- онова му, приставка за подови настилки, тинтири-минтири......
Ако не, помисли как се спира от 200!
вт май 16, 2023 10:02 pmSoviet_Soldier написа:
.......
Не бе "боец", за гюбрето, да му е по лесно.

Взел си данните от "създателя", но изпълнението ако е леш, то написаното от теб е за кенефа.
Децата не се оправдават толкова плитко.
borchoyor - специалист
вт май 16, 2023 9:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
Отново данни, вадени от инструкциите, които сам опроверга съвсем скоро.
Не те ли е срам, г-н "боец"?!
Хайе, пак продължаваме с глупостите. И кой ти каза, че съм взел стойностите от Raider, в който реално данните даже за това не са верни, а не от завод производител, или от тези на създателя на конструкцията, както всъщност съм сторил? borchoyor е пръв, с тебе е една безкрайна пързалка, лишена от крайна дестинация. Само си губя времето да обяснявам, защо фантазиите ти нямат общо с реалния свят.
Изображение
вт май 16, 2023 9:42 pmborchoyor написа:
Та, по темата, ако е още жива..... Взех си телена четка за косата, китайче деу dbc520..... Дайте съвети, как лесно да работя с нея, че много шутове и тресеници има.... Благодаря....
На клиповете изглежда лесно, май пак ще досаждам на dragozow, за негово съжаление.....
вт май 16, 2023 10:19 pmborchoyor написа:
На клиповете изглежда лесно, май пак ще досаждам на dragozow, за негово съжаление.....
Може би пропускаш да свалиш черната лента, дето е на щипки с ножа за корда от предпазителя? Прави ми впечатление, че масово, примерно като ползват нож не я махат. :lol: Тя се ползва само с кордова глава, иначе само пречи, включително с четката.
borchoyor - специалист
вт май 16, 2023 10:09 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт май 16, 2023 10:02 pmborchoyor написа:
..... И дека че ги переш, вече нема валевица....
Веднъж съм одил на валевицата, ненгаш.
Имам си водоструйка. Нали се сещаш, че е снобарска и тя- дигитал, това ти- онова му, приставка за подови настилки, тинтири-минтири......
Ако не, помисли как се спира от 200!
.......
Не бе "боец", за гюбрето, да му е по лесно.

Взел си данните от "създателя", но изпълнението ако е леш, то написаното от теб е за кенефа.
Децата не се оправдават толкова плитко.
Трифуне, я кажи ти, как лесно и безболезнено да работя с четката???? Глупостите водострукини за резначето си ги запази.... Предполагам помниш автосервиза в Разлог, на изхода за Банско.....
borchoyor - специалист
вт май 16, 2023 10:23 pmSoviet_Soldier написа:
вт май 16, 2023 10:19 pmborchoyor написа:
Може би пропускаш да свалиш черната лента, дето е на щипки с ножа за корда от предпазителя? Прави ми впечатление, че масово, примерно като ползват нож не я махат. :lol: Тя се ползва само с кордова глава, иначе само пречи, включително с четката.
Да, не я махнах, ама мисля, по-добре ще е да махна целия предпазителл и да пробвам.
вт май 16, 2023 10:30 pmborchoyor написа:
Да, не я махнах, ама мисля, по-добре ще е да махна целия предпазителл и да пробвам.
Нормално, че не ти е било удобно да я ползваш. Пробвай само без нея първо, пък в краен случай го свали целия, в случай че пак не ти е удобно. На мен ми се вижда опасно без предпазител. Ако тая четка вземе да се разлети може да пострадаш.
вт май 16, 2023 10:30 pmborchoyor написа:
Не са те причината за шутове и тресници. Четката има енергията да излети, но нещо трябва да ѝ даде посока. Самата тя трябва да се окаже точка от окръжността си, която може да бъде началото на вектор. Също като самурая - опасен като намери цел. Инак си се върти сама около себе си.
Максимални обороти и по леко с подаването. Не бързай много! Също е важен и "ъгълът на атака" с който подхождаш. Погледай малко клипчета как режат тънки дръвчета с циркулярен диск! Същото и тук. СЕти се за обратния удар при резачката- кога и защо!
Инак, без предпазител е опасно да не изхвърли нещо по посока оператора. за околните също трябва да се внимава.
Община Варна вече е изплатила обезщетение на няколко собственици на автомобили.

пп. Те ти демонстрация, на 3.24м.

Дано не съм ти бил полезен! Хахаааа!
vladimirbr - помощник
А какво ще кажете за HUSQVARNA 129R?
С твърд вал ли е, или с жило?
ср май 17, 2023 8:46 amvladimirbr написа:
А какво ще кажете за HUSQVARNA 129R?
С твърд вал ли е, или с жило?
Симпатично оранжево.
Гибкий- мекичъке е.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: