Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
stanetzz - специалист
Разликата между "простор" и "простир" е Стара планина. :wink:
На север от нея, към Габрово,Велико Търново, е "простИр", на юг е простОр.
Образно казано,де.
anmoll - специалист
Евала, stanetzz :) това е истината.
SBG - специалист
Да не би да съм се объркал за форума...???, на мен започна да ми прилича на някакъв "литературен форум". Форума май е "Направи си сам", а така като чета ми прилича на "Научи си сам" :lol: Нищо лично ама в доста теми ми прави впечатление , че се правописните грешки са подложени на някаква убийственна критика. В края на крайщата тук пишат повече хора, на които основната дейност не им е да преподават Български език. :oops: Няма лошо да се направи забележка и да се доуграмотяваме, ама то стана цяла тема(естественно , че и аз допринасям за това пишейки тези редове) . Ако пък толкова ви е интересна темата с правописни и правоговорни грешки дайте да открием нова тема, и там на тези които им се отдава и на които им е интересно да пишат колкото искат.
Master_Kenobi - V.I.P.
Приеми, че уточняваме терминологията. Освен това се коментират само фрапиращи и крайно дразнещи грешки, поне от това, което аз съм видял. А в конкретния случай беше зададен въпрос от потребител, кое от двете е вярното. Та, за това е езиковата, а не литературна дискусия. Българи сме все пак... :)
Харалампи - специалист
Сложих такъв простор с пръчки и въженца. Доволен съм, не провисва толкова много, въпреки че сме слагали и чаршафи. Когато се слага чаршафа той се разтила по цялата дължина, т.е. товара се разпределя и провисването не е толкова голямо. За през зимата си имаме сушилня, така че не очаквам да висят на него мокри одеала. Мисля че за през лятото си е много добър.
FMaster - специалист
masteradmin написа:
На много места го има, но според мене е голяма пръчка (за нищо нестава)
:-D :-D :-D - 100%
malkstor - специалист
fichtenweg написа:
Изображение
Един приятел си е сложил такъв, каза че е много удобен, предполагам и аз ще си сложа, когато е готово жилището ми.
mladkal - майстор
Отдавна я чета темата, щото отадвна искам да зарадвам булката с нещо практично, здраво, което да стационарно и да понесе тежеста дори на тежки (мокри) завивки, дънки и к`вот се сети човек.
Обследвах до тук спрягания вариант на простОр (аз съм на юг от Стара планина) и действително е добър но за малогабиртни неща - прашка, потниче, на малкия ританките.... Стоя и си мисля, че е време да включа ракета, електрожен и да спретна конвеционална конструкция от винкел 30/30 да го занеса на прахово, а след това да го ковна здраво с няколко Ф12 анкерчета. Ще е по соц здраво и поне лятото няма да ме е страх да си пия бирата и под него. ПРАВИШ И ЗАБРАВЯШ!
sasooooooooo - "специалист"
fichtenweg и останалите, такъв простор имам аз. Наистина при по-големи тежести провисва леко, но винаго можете да го огънете в обратна посока. Супер удобен е, особенно ако жена ви е по-нисичка. Даже няма да ви вика да простигате вие! :lol:
Предлагам на всички решили да го закупят, първо да навържете всичко на земята и после да го монтирате на терасата; А на фирмата производител - да почерпи една студена вода за рекламата!
Има ги и на Метро, Практикер - 1,8метра - 28 лева /беше/
Харалампи - специалист
Когато слагаш нещо по-тежко можеш да използваш 2-3 пръчки.

Тема "сгъваем простир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: