• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
Ел. инструментите. Консумативи.
mirk - майстор
:lol: И в дълбоката провинция имаме сервизи на Спарки.
При Макитата няма ли да ми се налагат текущи ремонти и профилактика, и всеки път ако трябва да я пращам по куриер, това автоматично дава + още 4, 5 дни за транспорт в двете посоки към сервизното време + още 10, 20 лв куриерски. И от примоцията нищо няма да усетя. :lol:
По добре какъвто реша да взема да го взема на място.

А отслабващия удар на Спаркито оправя ли се?
dragozow - майстор
Я ми кажи къде в провинцията си? Може да се окаже че близо до теб има сервиз.
mirk - майстор
Не съм казал че нама сервиз, напротив има сервизи и магазини за всякакви марки. Въпроса беше че като си купя машина по интернет, докато е в гаранция трябва да я пращам при тях. Кой ще ми признае гаранция ако някой друг се е ровил в машината му.
dragozow - майстор
Не е задължително да я пращаш ако има близо до теб сервиз може да се уреди. Кажи къде си, вероятно може да се направи нещо.
mirk - майстор
Междусервизните договорки ще ги коментираме като реша какво точно ми трябва, каква марка и от къде ще го копувам. :cool:
Ronin - специалист
mirk написа:
Междусервизните договорки ще ги коментираме като реша какво точно ми трябва, каква марка и от къде ще го копувам. :cool:
Хората искат да ти помогнат....явно и ти незнаеш какво искаш.....

Отслабващия удар се оправя срещу около 40 лв......Цена от преди около година...

п.с Аз съм потребител на (амортизатор на перфоратори :lol: ) не съм сервиз...просто толкава платих за ремонта на спарки с такъв проблем...
mirk - майстор
Благодаря, точно това исках да разбера - дали проблема е поправим. Ама в само в тая тема изчетох още няколко поправими проблема на туй българско чудо. Явно ако си купя такъв ще имам доста чести взаимоотношения със сервизните техници :lol:

Много добре знам какво искам. Трябва ми перфоратор, но ще започвам работа с него напролет и имам още време за избор и събиране на мнения от първа ръка.
rolls - специалист
svetliopi44 написа:
Май и аз не съм виждал метален изцяло перфоратор. Пък и колко ли ще тежи ???????? Мойта Макита е 2450 от вън е пластамаса ама вътре всичко си е метал 5г без проблем.
HILTI TE 72 ей тва е желязно и в правия, и в преносния смисъл на думата. TE 22 и то е също метално, но това са перфоратори от Бай Тошово време, ама още ги виждам по обекти ...

Прикачен файл

HILTI TE 22.jpg
HILTI TE 22.jpg (20.76 KиБ) Видяна 10736 пъти

Прикачен файл

HILTI TE 72.jpg
HILTI TE 72.jpg (27.44 KиБ) Видяна 10736 пъти
rolls - специалист
Ей го пак ...

Прикачен файл

HILTI TE 72 02.jpg
HILTI TE 72 02.jpg (60.65 KиБ) Видяна 10734 пъти
PCL82 - майстор
Е това за мен е истината. Най-малкото скоростната кутия трябва да е метална. Нали там са най-големите натоварвания.
За съжаление като погледнах внуците на това хилти и те са като детски играчки-пластмасови. :evil:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

Тема "Какъв перфоратор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: