• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mim - специалист
можеш да сложиш растерен таван, за да няма прахоляк и дори да накачиш на всяко пано по луничка
въпреки че в банята няма какво да те плаши - 1 душ на цялата баня и прахът го няма

но пък и аз не харесвам окачени тавани в баня, 1 плафон + още 2 тела около огледалото са достатъчно

и твърдо За стъкления параван, а не душкабина, особено при тази чупка в пода
kokopi4a - специалист
Не мога да разбера какъв е проблема със това шкафче! По магазините е пълно със такива за баня/влагоустойчиви/,просто си го харесваш,като се съобразяваш с размерите му и си го взимаш.А за това че отзад са тръбите и водомера,какъв е проблема да се изреже отвор през които те да влязат вътре,иначе без гръб това шкафче всеки път когато го барнеш ще си заема различно положение.Искам да кажа че не е устойчиво и се лулее настрани.
sasooooooooo - "специалист"
А защо държиш на стъкло? Не е ли по-безопасно да е от плексиглас? Ако се хлъзнеш докато се къпеш, поне няма да се нарежеш! А и има и толкова хубави релефни.
eva2 - специалист
Благодаря на всички за вниманието което ми обърнахте.Аз знам ,че всичко се продава в магазините, но за жалост нямам време да ги търся тези магазини.Може би се надявах да ми кажете-стъкло? -иди там и там и аз да отида да си го купя.Простете невежеството ми ,но така се получава когато човек се оправя сам....Но няма страшно де ,ще се оправя .Все пак това е само една баня :)
silllveto - Майсторица
Аз също нямам възможност да обикалям по магазините. И открих интернет-търговията :lol:
Сериозно, използвай Гугъл (за всичко, което ти трябва), набележи си модел и един резервен, проверяваш работното време на магазина и отиваш да си купиш :wink:
За тавана използвах ПВЦ плоскости, продават ги в големите магазини. Става доста бързо и бих казал почти без прах и мръсотия. Сложих си и лунички, никакъв проблем. Само ще вземеш от по 35вата, че по-големите има някаква възможноста да стопят плоскостта.
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:31 am, променено общо 1 път.
eva2 - специалист
svetliopi44 написа:
Ти само май си питаш без да четеш отиди там и кажи каво искаш и хората ще ти намерят решение .......
Аз казах какво искам...
Май ти не четеш ...
Matchless - специалист
За шкафа без коментар.Стъклени прегради има в всеки хипермаркет или специализиран магазин.Колкото до тавана-прах,прах ама е в баня пускаш душа,подсушяваш и готово.Друг вариант е минералфазерен с влагоустойчиви платна,но не ти го препоръчвам.Твоето решение е Хънтър Дъглас-има пвц,алуминиеви,месингови,дървени и каквито си помислиш.И има лунички за баня.
  • 1
  • 2

Тема "Моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: