Винаги си поставяйте отделна помпа за подовото
, и прочетете за него че е по сложно от радиаторите
.

filmatoplo написа:Знаете ли къде съм виждал -усещал работещо водно подово , ами само там където аз съм го правилЖалко. И аз съм виждал работещо подово а филма не го е правил., на други места само несериозни изпълнения съм гледал , или топли тук таме и от време на време
![]()
filmatoplo написа:в допълнение ще кажа че водното подово има съвсем друг нужен дебит от този на радиаторите.Обоснови се. Помогни на човека. Какъв дебит му трябва.
пон юни 05, 2023 4:53 pmmartinabg написа: Здравейте, може ли да се регулира температурата на подовото парно? Била съм в хотели с подово и винаги е много неприятно горещо вътре, аз лично не се чувтвам добре когато в стаята е много горещо особено през нощта, не мога да спя, та затова питам как се регулира температурата?Разбира се, че може. Има си термостати, които управялват клапани (термозадвижки), има трипътни вентили, дебитомери и т.н.
пон юни 05, 2023 6:14 pmJacomo написа:пон юни 05, 2023 4:53 pmmartinabg написа: Здравейте, може ли да се регулира температурата на подовото парно? Била съм в хотели с подово и винаги е много неприятно горещо вътре, аз лично не се чувтвам добре когато в стаята е много горещо особено през нощта, не мога да спя, та затова питам как се регулира температурата?Разбира се, че може. Има си термостати, които управялват клапани (термозадвижки), има трипътни вентили, дебитомери и т.н.
пон юни 12, 2023 5:02 pmmartinabg написа:Несериозен въпрос па даже и с правописна грешка. Ако търсиш икономия - зарежи подовото и наблегни на одеялнотопон юни 05, 2023 6:14 pmJacomo написа:пон юни 05, 2023 4:53 pmmartinabg написа: Здравейте, може ли да се регулира температурата на подовото парно? Била съм в хотели с подово и винаги е много неприятно горещо вътре, аз лично не се чувтвам добре когато в стаята е много горещо особено през нощта, не мога да спя, та затова питам как се регулира температурата?Разбира се, че може. Има си термостати, които управялват клапани (термозадвижки), има трипътни вентили, дебитомери и т.н.
Колко излиза на месец като цена поводото?
пон юни 12, 2023 5:02 pmmartinabg написа:Пет и педесепон юни 05, 2023 6:14 pmJacomo написа:пон юни 05, 2023 4:53 pmmartinabg написа: Здравейте, може ли да се регулира температурата на подовото парно? Била съм в хотели с подово и винаги е много неприятно горещо вътре, аз лично не се чувтвам добре когато в стаята е много горещо особено през нощта, не мога да спя, та затова питам как се регулира температурата?Разбира се, че може. Има си термостати, които управялват клапани (термозадвижки), има трипътни вентили, дебитомери и т.н.
Колко излиза на месец като цена поводото?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: