Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Може и да намираш някаква връзка с проблема на човека, като посочваш ДБ, но на мен ми убягва.
Предполагам е това, че DB се източва почти напълно, и дори и с вода, няма как да замръзне колектора? Макар моята DB да е сделана и подозирам, че в тръбите, не в колекторите, остава водичка...но пък не съм я пипал от десетина години...
Andri01 - майстор
Ако имаш хоризонтални части или т.н."корем" при тъбите,тогава се задържа вода. Трябва да са с наклон,макар и лек. От СК към помпата и ДС.
kalin72 - майстор
Да да, това ми е ясно, но няма как да избегна корема на тоя смотан покрив на гараж, без да преправям, а докато не купя нови Бош колектори и не ги преместя на предния покрив, на навеса, не пипам нищо :) Работи, топло бойлера, това е :)
Andri01 - майстор
Зимата, малко пропилен-кликол и няма да имаш проблем
Двамата, вместо да си ортувате публично, защо не се запознаете с устройството на Висманите?!
Коментирате принципни неща, които;
- нямат общо с темата.
- неприложими с този тип колектори.
Andri01 - майстор
Твоите коментарии по всички теми,са си съвсем на място!? Нали? Айде, скрий се най после,ставаш досаден!!! Писах ти нещо на Л.С. ,но явно не вдяваш!!
Очи в очи или замълчи!
РастЪ, променям се, ставам по- добър.
А ти?!
Решил си, че съм ти бръкнал в гъзЪ, проблемът е твой.

Не си на място просто, а "езикът" говори за нивото.
Няма да "та мятам", както в другата задявка, но на никого нищо не спестявам.
Така и сега- този колектор няма място в ДБ. Толкос!
Andri01 - майстор
"Обущарю,съди до обувките"!! :lol:
Очи в очи, Емо.
Прекратявам взаимоотношения от раз или се изяснявам очи в очи. Ти избра, така че...
ЛС бяха някога с гаджетата.

Никак не помагаме за ремонта на висмана. Съз здраве и забрави!
Andri01 - майстор
"...изяснявам очи в очи..." Лъжеш! Да търся ли темата в която започна да ми държиш сметка какво и къде съм писал. Обидите,че "......" и то публично!!! Аз ти писах на ЛС,като културен човек, но явно акъле ти толкова , мислиш се за много велик ,че и умен!! Живей си животеца!!!

Тема "Ремонт на Viessmann соларен панел FM100" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: