Мечтата на всяка домакиня
vladtod - специалист
Ако има място зад кухнята /зад моята има 10 см/ неможеш ли с пвц тръби да си направиш отходен канал с малък наклон като ги захванеш със скоби или каквото е удобно в случая,или просто да си удължиш отходния маркуч и го монтираш /захванеш /на стената с наклон.
kristi77 - напреднал
vladtod написа:
Ако има място зад кухнята /зад моята има 10 см/ неможеш ли с пвц тръби да си направиш отходен канал с малък наклон като ги захванеш със скоби или каквото е удобно в случая,или просто да си удължиш отходния маркуч и го монтираш /захванеш /на стената с наклон.
Няма толкова място за мое съжаление.
kristi77 - напреднал
Колеги какво ще кажете за този модел ELECTROLUX ESF-46010 цена 599лв. в момента на промоция в техномаркет.
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09025328
Струва ми се малко евтина но с добри показатели мисля.Някой ако има някакви мнения за посоченият модел моля да ги сподели.
Master_Kenobi - V.I.P.
iolly_ написа:
Къде са тези Кроношпан?
На много места. Това е производител, марка.
Но темата на човека е все пак за свързване на миялка... Съобразявайте се, моля!
palio - напреднал
А нормално ли е да остава на дъното на съдомилната след миене вода,защото на мен окло 1-2см.ми остава.Два пъти сам и я пускал и двата пъти е така :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не е нормално.
Харалампи - специалист
palio написа:
А нормално ли е да остава на дъното на съдомилната след миене вода,защото на мен окло 1-2см.ми остава.Два пъти сам и я пускал и двата пъти е така :?
Наистина не е нормално. Провери филтрите, нивелитрането и правилното положение на маркуча.
Master_Kenobi - V.I.P.
Не е нормално. Да не си вдигнал много високо отходния маркуч? :? Ако не е от него - звъни в сервиза щом е нова.
palio - напреднал
Ами на 85см. от пода е,нивелирана е...днес се сетих нещо друго трябва ли да издава някъкав звуков сигнал след приключване на програмата,защото 5-6мин.след като спре шума от нея аз я отварям.Да неби да избързвам и процеса на изпомпване на водата го пропускам
Master_Kenobi - V.I.P.
То зависи от модела, дали ще има сигнал, ама едва ли е това.
85 см.?! :? Добре, ама кажи поне каква е машината?! - голяма, на пода? На шкаф?

Тема "Съдомиялна проблем с монтажа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: