пон май 15, 2023 11:05 pmradius написа: 50г.50г. ми стигат (ако съм дълголетник)

вт май 16, 2023 1:18 pmkivanov написа:350 г. ми звучат по-добре, плюс две-три бирипон май 15, 2023 11:05 pmradius написа: 50г.50г. ми стигат (ако съм дълголетник)![]()
вт май 16, 2023 8:43 pmresistbody написа: Какво викали полякините по морето, българите строят като че ще живеят 200 години, а еб@т все едно ще умрат утреЕ те тоя лаф ми е нон стоп в главата. Особено като избирам нещо по-скъпо щото уж е за моята си къща.![]()
ср май 17, 2023 7:10 amschuldiner написа: 350 г. ми звучат по-добре, плюс две-три бириАй дано. Ще е супер да прочета тоя пост след 200 години в денят, в който сменям EPDM![]()
Това малко увеличение на дебелината теоретично удвоява живота на мембраната. Поначало EPDM не старее много-много, но тънкият е заплашен от механични повреди. Казвал съм вече нееднократно, когато започнахме с изолациите, каучуковите мембрани бяха по 3 и 4 мм двуслойни. Ама на цена бяха десеторно по-скъпи от останалите материали и база за сравнение нямаше...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: