Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
angela_pk - специалист
Не се майтапя :!:
Абсолютно сериозНА съм и не съм виждалА досега такова.
Може би защото при цялостния ремонт, който правих вкъщи, така и не стигнах до банята... :lol: Нито пък се оглеждам /засега/ в материалите, идеите....Просто не ми е дошъл момента :-D
kokopi4a - специалист
Ами това си е съвсем обикновенно пвц казанче/ъглово/ и струва само 25 лв. мисля че са сполучливи. доста такива съм поставил /с малко побългаряване/ и не съм имал рекламаций до сега,но се надявам и за напред да нямам.
vidrata - специален-специалист
kokopi4a написа:
Благодаря! Това можах-това направих! Скоро ще ми предстой доста повечко ремонт в същия апартамент.
Коко не можах да разбера?? Ти майстор ли си или си направил нещо из вас ? :shock: :? :? :? :?

Къде го прави това?

питам съвсем добронамерено :) .
kokopi4a - специалист
vidrata написа:
kokopi4a написа:
Благодаря! Това можах-това направих! Скоро ще ми предстой доста повечко ремонт в същия апартамент.
Коко не можах да разбера?? Ти майстор ли си или си направил нещо из вас ? :shock: :? :? :? :?

Къде го прави това?

питам съвсем добронамерено :) .
Ами незнам как да ти го обясна. Не обичам да ме наричат МАИСТОР, но правя неща които доста маистори не са успели да постигнат. С това се занимавам само от 5 години и смело мога да заявя тук ,че доста хора в нашия град не могат да се справят като мен. Всичко идва от там че аз работя с голям мерак и за удоволствие. Незнам до колко ме разбираш.Това което съм показал тук е в чужди жилища, само една моя стая съм показал тук. А факта че ме търсят постоянно ,лично за мен означава много.
vidrata - специален-специалист
Браво колега .Има и кусури ама нека си ги намерят чорбаджиите :lol: .
Пожелавам ти още много обекти и да ставаш все по-добър. :-D

Тема "Даите съвет за таван на баня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: