Поливам всеки ден. Вечер
Сложи мулч, да задържа влагата и да не маносва листата
Сложи мулч, да задържа влагата и да не маносва листата
Прикачен файл
Прикачен файл
вт май 30, 2023 8:12 pmhidrazin написа: Гугъла никога не се дъни, дънят се тези които не могат да го използват.Не бих нарекъл себе си човек, който не може да използва търсачки. Все пак търсенето на информация ми е любимо занимание.
вт юли 04, 2023 11:45 amTiratroN написа:Имате проблем, TiratroN, имате проблем и не знам какъв точновт май 30, 2023 8:12 pmhidrazin написа: Гугъла никога не се дъни, дънят се тези които не могат да го използват.Не бих нарекъл себе си човек, който не може да използва търсачки. Все пак търсенето на информация ми е любимо занимание.
Неведнъж съм забелязвал как търсачката не намира неща ,които ги има в интернет. Просто тя не търси навсякъде.
Не знам къде сте ги намерили тия резултати, но аз гъм го написал - в страници от България, никъде не се споменават вредители по копъра. Човек остава с впечатление че копъра няма вредители
А какво правите когато белокрилка нападне доматите или пиперите на терасата? То няма нищо нехимично с което да се пръска и да и действа. То даже и химично нямаНе бяха разни забавящи размножаването препарати, кво ли чудо не беше - напаст голяма е. Докато има пипер и домати, белокрилката не изчезва. Пръскал съм с какво ли не.
Прикачен файл
вт юли 04, 2023 11:45 amTiratroN написа: А какво правите когато белокрилка нападне доматите или пиперите на терасата? То няма нищо нехимично с което да се пръска и да и действа. То даже и химично нямаИма Гугъл .![]()
вт юли 04, 2023 6:50 pmkr1100 написа:Неговият Гугъл нищо не пуска...вт юли 04, 2023 11:45 amTiratroN написа: А какво правите когато белокрилка нападне доматите или пиперите на терасата? То няма нищо нехимично с което да се пръска и да и действа. То даже и химично нямаИма Гугъл .![]()
Nimazal за по-скъпо, масло от Нийм за по-евтино .Растваря се в топла вода.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: