Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Kristov88 - специалист
Здравейте, продава ли се такова фолио за врата на микроволнова в нета не намерих , при почистване жена ми го отлепи и не може да се залепи пак , същото е и от външната страна. Може ли да се ползва без него ?

Прикачен файл

20230707_125948.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет юли 07, 2023 1:09 pmKristov88 написа:
Здравейте, продава ли се такова фолио за врата на микроволнова в нета не намерих , при почистване жена ми го отлепи и не може да се залепи пак , същото е и от външната страна. Може ли да се ползва без него ?
Е, на снимката е с фолио. Отлепено, но си е там. НЕ, БЕЗ фолио не бива!!!
Жената няма ли си друга работа, че толкоз чисти?? :drinkers:
petromaniq66 - специалист
То като че ли "чистено" с пистолет за горещ въздух. Толкова и изчистено... Чисти се с препарати и вече има много, а не с теслата.
Kristov88 - специалист
Ами пада си чистофайница и е искала да го отлепи и да почисти под него , защото имало балончета с въздух. :o Отвън цялото е отлепено . Ще пробвам да го залепя със двойнозалепващо . Мерси за отговорите.
chapara - майстор
[vbox][/vbox]

Поздрави на половинката Ти.
Спецялно за нея🤫

А това по питането.

Последна промяна от chapara на пет юли 07, 2023 5:53 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет юли 07, 2023 5:11 pmKristov88 написа:
Ами пада си чистофайница и е искала да го отлепи и да почисти под него , защото имало балончета с въздух. :o Отвън цялото е отлепено . Ще пробвам да го залепя със двойнозалепващо . Мерси за отговорите.
Купи и нова печка... За другото не знам как да го кажа...
Kristov88 - специалист
За сега я ползваме единствено за да стерилизираме шишетата на детето , после я изхфърлям 👍🏻.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет юли 07, 2023 6:22 pmKristov88 написа:
За сега я ползваме единствено за да стерилизираме шишетата на детето , после я изхфърлям 👍🏻.
Тази мрежа екранира лъченията.
Kristov88 - специалист
Да това го знам , но върху мрежичката е тава прозрачно фолио като найлон. За това питах тук за да знам безопасно ли е да се махне , разбрах че не , е вече го залепих . 🙂
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет юли 07, 2023 9:18 pmKristov88 написа:
Да това го знам , но върху мрежичката е тава прозрачно фолио като найлон. За това питах тук за да знам безопасно ли е да се махне , разбрах че не , е вече го залепих . 🙂
О, щом не става дума за металната мрежа, не знам за какво говориш

Тема "Фолио за врата на микроволнова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: