Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
LazarGanev - "Велик майстор"
ср юли 12, 2023 7:44 pmnikosnenkov написа:
Ами радвам се, че ти е смешно. Не съм професионалист, че да обясня подробно всеки процес, стъпка по стъпка. Иначе нямаше да съм тук, да питам.
Лично аз нямам нужда от никакви обяснения, проблемът ти ми е ясен и още в първия си пост съм ти казал, че си играл неправилно. Понякога човек за да спести пет стинки, влиза в сериозни филми и финансови несгоди
Последна промяна от LazarGanev на ср юли 12, 2023 7:59 pm, променено общо 1 път.
... Иначе нямаше да съм тук, да питам.
Лазар разсъждава от друга гледна точка. Тук наистина прекали, но не го съди!
Бил съм в твоето положение и знам защо се получава така.
Получил си урока си- четеш, интересуваш се, след като си се опарил. Пуста немотия!!!
Не искам да те обидя. Правим го за да спестим някой лев, щото все не достигат.

Не случайно този климатик е с от 100 до 200лв по скъп при онези, които Лазар визира.
Рискът, ангажиментът, гаранцията са включени в тези пари.
Следващият път, за каквото и да е, на правилното място!
Продава, транспортира, монтира, сервизира. Търсиш да е известна и с добър имидж компания.

Чефоли, за съжаление България допуска такава практика, както и доста други неприлични, меко казано, дето ни влизат твърдо. Айде стига!
hidrazin - майстор
ср юли 12, 2023 6:00 pmnikosnenkov написа:
... Емаг по принцип ...
Емаг? :shock: По-принцип от там не се купуват климатици. Вече ти стана ясно защо. (то важи не само за климатици от там де)
Дай поне да видим какъв е климатика...
:partyman:
nikosnenkov - напреднал
ср юли 12, 2023 7:59 pmhidrazin написа:
ср юли 12, 2023 6:00 pmnikosnenkov написа:
... Емаг по принцип ...
Емаг? :shock: По-принцип от там не се купуват климатици. Вече ти стана ясно защо. (то важи не само за климатици от там де)
Дай поне да видим какъв е климатика...
Подведох се по позитивни ревюта. Доста на брой. Но, обица на ухото!
nikosnenkov - напреднал
ср юли 12, 2023 7:58 pmТрифон П.Трифонов написа:
... Иначе нямаше да съм тук, да питам.
Лазар разсъждава от друга гледна точка. Тук наистина прекали, но не го съди!
Бил съм в твоето положение и знам защо се получава така.
Получил си урока си- четеш, интересуваш се, след като си се опарил. Пуста немотия!!!
Не искам да те обидя. Правим го за да спестим някой лев, щото все не достигат.

Не случайно този климатик е с от 100 до 200лв по скъп при онези, които Лазар визира.
Рискът, ангажиментът, гаранцията са включени в тези пари.
Следващият път, за каквото и да е, на правилното място!
Продава, транспортира, монтира, сервизира. Търсиш да е известна и с добър имидж компания.

Чефоли, за съжаление България допуска такава практика, както и доста други неприлични, меко казано, дето ни влизат твърдо. Айде стига!
Нямам право да съдя никого. Прав е, че сам съм си виновен. Урок и голяма обица! Благодаря за коментара!
ср юли 12, 2023 8:06 pmnikosnenkov написа:
Имам акаунт там. Миналата година пазарих техника за близо 2 пари.
Първият ми коментар беше позитивен.
Два дни по късно виждам, че цената на едното изделие се е вдигнала с ок 30%, като в нормалните представители.
Пиша- "Тя златна станала тази......", но модератор не одобри "ревюто".
Та, .....вече си си направил сметката.
hidrazin - майстор
Ти да не очакваш отрицателни? Магазина му е работата да ПРОДАВА а не да допуска отрицателни коментари.
Да добавя че в други онлайн магазини коментарите се пишат от самия магазин... :-D
Дай ся да видим какъв е климатика.
Chefo77 - майстор
ср юли 12, 2023 7:58 pmТрифон П.Трифонов написа:

Всяка страна допуска такава практика. Нали сме глобалисти?
Ако господина живееше по немско, Германия ли щеше да е виновна? Не е сериозно това, може да се случи наясякъде. Само в Северна Корея не може, там за всичко е виновна квадратната глава. :D
Единствените българи в "схемата" са тези, които са установили проблема - и хайде ...
Затова такъв тип техника се купува с монтажа - за да няма кой да си изтрие ръцете с друг.
Мога само да пожелая успешна развръзка. Въпросът не е в 50-те лева в повече за фреон.

Хидра, залагам на Starlight.
nikosnenkov - напреднал
ср юли 12, 2023 8:24 pmhidrazin написа:
Ти да не очакваш отрицателни? Магазина му е работата да ПРОДАВА а не да допуска отрицателни коментари.
Да добавя че в други онлайн магазини коментарите се пишат от самия магазин... :-D
Дай ся да видим какъв е климатика.
Прикачен файл:
Screenshot_20230712-202703-489.png
Зная аз как се купува, ама вече зная.
Не винаги съм бил знаещ, съответно съм страдал като него.
Преди година и половина купувах за подарък откровен китаец, висок клас, но от доказана компания.
Поръчах го като да дойде в чувала на Дядо Мраз и така стана.
В определеният ден монтажниците се появяват на вратата, нахлуват, монтират и ....ЧНГ!
Ползвателите са доволни не само от жеста, а и от машината, а аз съм спокоен за гаранционните условия.
Не бих натресъл проблеми.
ср юли 12, 2023 8:26 pmChefo77 написа:

Тема "Нов климатик - липса на хладилен агент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: