Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Приемаш нещата лично, самочувствие да обучаваш...Грешка, според мен.
Няма на какво да ме научиш, това съм разбрал. Може да помогнеш нанякой дето си няма хал хабер и това няма да е грешно, понеже той няма да се развива.
Ако имаш чирак, обаче, нещата свършват до посредствен майсторлък.
Грешни първи стъпки трудно се оправят. Много бой ядох, докато вляза в правия път. Осъзнаваш го по късно и съм благодарен.

Ок, щом стигнахме да остри приказки и обиди, значи е време някой да прояви малко мъдрост.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет юли 14, 2023 12:05 pm, променено общо 1 път.
За хората които са ти повярвали, не за теб.
И в името на Вичони- човекът с вълшебното съндъче, човекът Елкон, от когото взех най много!
Доста четен и мазен учебник!
Всъщност, достатъчно, като за нивото тук.

Прикачен файл

DSC_1271.jpg

Прикачен файл

DSC_1269.jpg

Прикачен файл

DSC_1270.jpg
Поздрав за емовлаха!

Нещо хубаво като завършек на този тъп спор.
емовлаха - специалист
пет юли 14, 2023 11:36 amТрифон П.Трифонов написа:
Приемаш нещата лично, самочувствие да обучаваш...Грешка, според мен.
Няма на какво да ме научиш, това съм разбрал. Може да помогнеш нанякой дето си няма хал хабер и това няма да е грешно, понеже той няма да се развива.
Ако имаш чирак, обаче, нещата свършват до посредствен майсторлък.
Грешни първи стъпки трудно се оправят. Много бой ядох, докато вляза в правия път. Осъзнаваш го по късно и съм благодарен.

Ок, щом стигнахме да остри приказки и обиди, значи е време някой да прояви малко мъдрост.
Трифоне, на лични ти бях писал, че си спечелил уважението ми като ценител на марковата техника! Имаш го! Пожелавам ти още да си купиш !
Когато си купи косата сигорно повече от теб съм се радвал ! Имах въпроси към теб , помолих те за нещо, можеше да ми помогнеш да намеря отговор... Това не е спор а безмислен спам. Извинявай ако съм те поставил в кофти ситуация ! Не се цупи! Не съм те обидил със нищо ! Със здраве и успех ти желая. Имаш оборотомер имаш отвертка покажи на форума как се регулира карбуратор за да те запомнят. Върви и надграждай. Хубаво се хванахме за 2 - 3 винта, да не се окаже само, че е кипнал карбуратора на Цвето, как работи студена не питахме а се излетяхме на винтовете, дано да е настройката
Последна промяна от емовлаха на пет юли 14, 2023 12:40 pm, променено общо 1 път.
Не, не си. Ако се засягам, значи сам не си вярвам.
Регулировка правя без оборотомер. Писах, нямам нужда от него, понеже не съм сервиз, а на терен нямам време и възможност да търся каталожни данни. Още повече за китайска техника.
Давам на машината това, което иска. Имам умението и съответното самочувствие.
Кому ще е полезен клип от мен?!
Преди време предложих наивно форумна среща, където да си мерим майсторството с боеца, хаха.
Разглобяване, сглобяване, центровка, регулировка (различни неща са). Идеята беше и да изкосим поляните на съфорумник.
Не се прие, понеже с непознати не пиел, ихуууууу!!!
Та и от това няма нужда. Което си го имам, мое си е. Мога да споделя само онова, което е нужно някому.
Със здраве и акъл!

пп. От снощи ме гложди, че нещата при Цвето може да са много по елементарни от въртене на винтове по карба и задявките кой (винт) първи по важност да е, и кой последен на хорото. Винтът!
Гледам, с последните редакции, зело е да ти идва и на тебе!
Цветомир Димитров - специалист
Емо,оказва се че все пак ще се настройва карба,принудително обаче...Ти си виновен!
Бъзикам се,разбира се :rock: :rock: :snakeman:
Djack - специалист
пет юли 14, 2023 11:19 amемовлаха написа:
Писах за мой личен избор с който не ангажирам никой ! Обясни защо не си купи ФС 56 ?
И на мен ми е интересен тоя въпрос.
Взех да се оглеждам за нова коса, ама понеже я използвам рядко и за сравнително малка площ, се чудя къде да се спра. Ама както става винаги (поне при мен) започвам с нещо бюджетно, донаждам след четене едни 150-200лв., после си викам, те където са 500 там са и 700, а в момента съм я докарал до към 900 кинта, а хич не ми се дават! :-D
"Иска ли душата- дай ѝ!"
Абсолютно същият съм и аз, морско.
ФъСъ 94, хахааааааа!
Единствената, която може да караш с четвърт газ, полоинка такава или както ти е угодно на показалеца. "Уникален карбуратор", както пишат в описанието.
Ши си купя аз пидисе и шес- няма начин!!!
imegogo - специалист
ето едно добро предложение е не Щил или Хускварна но ще ти върши отлична работа https://oleomac.bg/product/701/motorna- ... -400t.html
пет юли 14, 2023 4:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
"Иска ли душата- дай ѝ!"
Ако не иска - пак ѝ дай. Може да е срамежлива...
Djack написа:
И на мен ми е интересен тоя въпрос.
Взех да се оглеждам за нова коса, ама понеже я използвам рядко и за сравнително малка площ, се чудя къде да се спра. Ама както става винаги (поне при мен) започвам с нещо бюджетно, донаждам след четене едни 150-200лв., после си викам, те където са 500 там са и 700, а в момента съм я докарал до към 900 кинта, а хич не ми се дават! :-D
За бюджетните каквото и да е, има една приказка "Ниската цена никога не лъже". Аз започвам да гледам над цените на бюджетните, ама те се оказват 20% под цените на марковите и накрая пак се стига до марково. За коса съм си сложил 1000 лв бюджет. Ти какво гледаш за 900?

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: