T.Denchev написа:Да наистина интересна идея, то това се корени и замисъла на DIPLineкогато един Човек?търси помощ, би трябвало да разчита на такава!?Просто домашно изпълнение... Инак за ватата, като резултат нямам представа каква е разликата между стъклена и минерална - за мен е важен крайния резултат, казаха ми просто, че ще прегряват трафовете, заради ватата около тях. За мощността на осветлението, не че се притеснявам от киловатите просто не ми се иска да има такава голяма консумация за едното осветление, като че ли не си заслужава толкова. Инак относно проекта луните съм ги разполагал според мащабите на картинките и това как са излезнали звездите на снимката, но това не значи, че ще се използва този размер за всяка една от луните. И наистина не е голямо мястото, но все пак не е кой знае какво - едно съзвездие и според мен като се направят на 85% със светодиоди няма да е толкова претоварено... не съм добър с 3дс макса да го видя как ще излезе наистина, ама ще видим
Нарочно те цитирам ,защото ми напомняш на профил от форума дето си изменяше мненията постоянно,И има" театър", в мазето си!
нищо лично?
разликата при ватата е в наименованието,манифактурата,всички са със минерални компоненти и се произвеждат на принципа на захарния памук, и всички са далавера,остатъчен продукт от други производни.
стъклената вата се отхвърли ,малко след азбеста!
Трафа?Да!, има огромна нужда от охлаждане ,даже и вентилация се прави!за твоя случай ,и не е на тавана?А и там да е ,пак няма да има проблеми!поне за проекта който си замислил.
Пух! ,късно видях линка на колегата със темата за диодите!(Чета без да кликам)!,това е моето виждане на направата на паната след оглед на такива, на стройкото,даже ме изгониха че съм минал отзад и съм човъркал! мани! има теми за тока, има и за запояването на алуминий,стига да има ентусиазъм ,става!контактирането ,диод/плака е перфектно! (забоди карфица във фолио)
Оставил съм една част от тавана на моя ремонт и си мислех че "ОПЪНАТ" ще ми заинтригува вниманието,но тази тема ме "емна " в по предизвикателна насока,ще се до-информирам и ще споделя!малко трябва да промена тоците