Нека намерим най-тънките цени.
Lutchezar - майстор
Тук в линка, като слезе надолу има клипче.

https://www.kaufland.bg/asortiment/nash ... oject.html

Линк към книжката:
https://kaufland.media.schwarz/is/conte ... ion=inline

Прикачен файл:
2022_05_06_6QDJBrdgZs1cGAGRnMUGG.jpg
2022_05_06_6QDJBrdgZs1cGAGRnMUGG.jpg (65.96 KиБ) Видяна 1290 пъти
Прикачен файл:
Screenshot_20230720_190435_com.android.chrome.jpg
kr1100 - майстор
Стига с тези дърводелщини.
Ако има фреза за драксане на почва свиркайте да бегам към ЛИДЛ а./
oberst - специалист
чет юли 20, 2023 7:27 pmkr1100 написа:
Електрическата драска, докато не й обърнеш ножовете както е показано да не се прави в ръководството. След това започва бая да рови.
Virtex - майстор
Някои с впечатления за валцовата дробилка ? Изглежда модела е PWH 2800 B2

Предишният вариант PWH 2800 беше за 300лв, тази е 400лв...доста голяма разлика, все инфлация да е :?
Впечатленията са за типично, парксайдско зелено, разпознаваемото лидълско.
Ако ми трябва валцова и както тази е на позиция, не бих се поколебал да я купя.
При проблем, най-удобно е обратно там, вместо на куриер, па имейли, та чакай от другото място. Личен опит, завършил благополучно, но си е разправия.
Качеството би било сходно, за паричките не мога да преценя- не съм тършувал. За 50лв разлика дори, пак бих избрал ЛидълЪт, заради 3те години гаранция и удобството.
Погледнах я вчера за около секунда с половин око.

Аз пък си купих стек (18) крафт бири. Бяха на промоция с тяхната програма.
Хваля се, понеже ги смятам за много качествен инструмент. Този път имаше от всички видове.
От инструментите купих още стек (8) старопрамен и литър 100% малц за готвене. Този инструмен прави патафрито невероятно плътно и в същото време "пухкаво", което пък е гаранция за хрупкава коричка. Препоръчвам.
kr1100 - майстор
чет юли 20, 2023 7:38 pmoberst написа:
чет юли 20, 2023 7:27 pmkr1100 написа:
Електрическата драска, докато не й обърнеш ножовете както е показано да не се прави в ръководството. След това започва бая да рови.
от 1992 г знам как се монтират фрезите на мотокултиватор - "МТЛБ" Болгар 5БМ, но с него ми е трудно в оранжерията въпреки, че е 10м дълга.
Имах в предвид за драскането , че при мен е глинеста почва и яко се сбива след поливак и тъпчене. Там дето са капковите маркучи е за търнокоп, в страни много по- меко.

@ "Някои с впечатления за валцовата дробилка ?" с тези ватажи хич не е зелена
Пепелта е много добър тор.
fbr - майстор
нед юли 23, 2023 5:49 pmkr1100 написа:

@ "Някои с впечатления за валцовата дробилка ?" с тези ватажи хич не е зелена
Няма как с малка мощност да дробиш 40 мм клони. Имам две. Едната е БОШ 2200 Вата, другата е Шепах 2500 Вата, и двете купувани на старо, не виждам разлика в работата им. Ако дробиш на зелено,дроби лесно, но се замазват клоните и стават на конци. Трябва да се оставят да си дръпнат водата няколко месеца, надробеното излиза на пелети, но ако искаш да получиш гориво със стопанско значение, ще ти трябва доста материал за дробене. Ако целта е да се освободиш от непотребната вършина, става.
oberst - специалист
от 1992 г знам как се монтират фрезите на мотокултиватор - "МТЛБ" Болгар 5БМ, но с него ми е трудно в оранжерията въпреки, че е 10м дълга.
Имах в предвид за драскането , че при мен е глинеста почва и яко се сбива след поливак и тъпчене. Там дето са капковите маркучи е за търнокоп, в страни много по- меко.
Не те знам онези как ги монтираш, но на тази парксайдската трябва да се монтират така, както изрично пише в ръководството да не се прави. Иначе, ако ги оставиш със скосовете, само драска, както казваш ти. Моят опит е добър - яко рови, но почвата не е каквато е при теб. То, за някои конкретни случаи може да трябва трактор да вкарваш.
oberst - специалист
съб юли 22, 2023 11:16 pmVirtex написа:
Някои с впечатления за валцовата дробилка ? Изглежда модела е PWH 2800 B2

Предишният вариант PWH 2800 беше за 300лв, тази е 400лв...доста голяма разлика, все инфлация да е :?
Тези валцовите са много по-зле от ножовите. Имам голяма такава, на която само маховикът за ножовете е от 15 mm лист и купих тази малката от парксайда пак ножова. За клони и дребосък, за които не си струва да се пуска голямата - върши някаква работа... и не струва 400 кинта. Има ревюта в ютюба за тези валцовите и изобщо не ми харесва крайният резултат.
oberst - специалист
Особено "производството" й в градска среда... То и в дълбоко селска среда пак е забранено, ама да кажем, че там по-няма кой да викне пожарната. Пък ако говориш за разните пиролизни пещи - производителността им е малка.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: