На този модел на Бош, за който говориш (GCM 12 GDL), слабото му място е точно това сложно двойно рамо. Много случаи има на сцепване, можеш да провериш. Предимството му е, че може да работи опрян до стена.

пишман_майстор написа: Изненадан съм. Точно макита лс1219л гледах и аз преди време. Не съм работил с такава , поогледах я ( нова) . Хареса ми , има някои неща които ми допаднаха.Виж дали не може да му се добави XPS - нали така им се казваше системата за осветление. А ако можеш да си сложиш по някакъв начин някаква светлинка отвътре над диска, ще видиш че лазерът не е толкова удачен вариант пред проекцията на диска върху детайла. Между другото, най-тъпото на 0815-ката, която имах, беше точно лазера. Лампичка в пластмасова тръбичка, с назъбено стъкълце отпред, законтрена с винт. Разбира се, се разцентрова в дължина и ротация, а нецентриран лазерът не върши никаква работа. Настройката на позицията на тръбичката не би трябвало да е проблем, но винтът се регулира като махнеш ... главата със съде мотор, защото няма инструмент с височина 5-6 мм, който можеш да вкараш там и да въртиш винта. Яко, а?
След това обаче се спрях на dewalt dws780. Купих го и не съжалявам. Въпреки, че някои неща не ми допаднаха съвсем в началото ( лостове , врътки , трябва се пресягам повечко , не за друго ) . Липсата на лазерна линия също ми липсва на моменти . Не знам предлага ли се този модел с такава? Не намерих.
Но работи перфе , градусите, реглаж обороти, плавния старт, спирането .
Никакви луфтове, стегнат.
Отделно и Чефо спомена за него, пък не ми се даваха и толкова пари за макитата . Бош гледах , също и други марки .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: