По лични причини не съм работил може би вече месец.Голямата така си седи и почива.С малката си поддържам личните места за косене,и не,нямам проблем с квадрата,даже е по приятно и леко с нея,2.7 на малката й е идеална.В началото много ми правеше чалъми,връзваше се на възел,ама реших проблема.
нед авг 20, 2023 2:29 pmЦветомир Димитров написа: По лични причини не съм работил може би вече месец.Голямата така си седи и почива.С малката си поддържам личните места за косене,и не,нямам проблем с квадрата,даже е по приятно и леко с нея,2.7 на малката й е идеална.В началото много ми правеше чалъми,връзваше се на възел,ама реших проблема.Дано бързичко се оправят нещата при теб! 2.4мм със Т55х при мен беше прищипана м/у капачката и основата дето се събира главата там беше и късането в лека трева със втория замах иначе косата не усети кордата. Догодина ще тествам 2.7мм в Т45, това със възлите съм го виждал Китайка да го прави на един приятел връзва кордата над главата имах желание да тествам неговата коса но, не я даде със оправданието, че нямам стаж