• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
MamaMy - майстор
Чакам вица за руския, българския и американския форуми. Напиши го пак, че не го знам.
Като гледам какви "потребители" го цитират, ми става мъчно за България. Ми те горките на български едвам пишат пък как ли да четат руски и английски. Най-много някой турски форум да препрочитат :finga:
Anladınız mı efendim, forumlar arasındaki fark nedir?
Antonii - майстор
Поне към правилния език сте се ориентирал.
Скоро със сигурност ще ви послужи.
янко - специалист
Съжалявам,малко нерви плюс малко ракия.Английски и турски не знам,с руския долу горе се справям.
zz_stefanov - майстор
пет авг 28, 2020 1:20 amMamaMy написа:
Чакам вица за руския, българския и американския форуми. Напиши го пак, че не го знам.
Като гледам какви "потребители" го цитират, ми става мъчно за България. Ми те горките на български едвам пишат пък как ли да четат руски и английски. Най-много някой турски форум да препрочитат :finga:
Anladınız mı efendim, forumlar arasındaki fark nedir?
Türkçe'niz çok iyi. Nerede öğrendiniz? :)

може и на лични :)
MamaMy - майстор
Google Amca her şeyi bilir. Türk dizilerini dublaj yapmadan izlemiş olmalı. :lol:
шоп - майстор
чет авг 27, 2020 11:13 pmянко написа:
Не знам колко пясък е излязъл,но водата винаги жълтееше,
Ами премерете де!!!
Извадете 1м3 вода и вижте колко гр. пясък има в този 1м3 вода
Как очаквате някой да каже дали основите на къшата са застрашени, като не знае нито колко м3 на година вода изпомвате, нито количеството пясък в нея!!!
Вода с жълт цвят не означава 100% пясък в нея. Може водата да преминава през глина с такъв цвят и 10 гр глина в 1м3 вода да оцветяват водата.

П.П. има 3 сондажа. Един до основите на къщата, един в мазето и един на 20 м от къщта
Пясъка е една супена лъжица на 3000м3 вода:-))) Сам можете да сметнете кога ще стане:круша-свличане-пропукване-падане.
BLUEPUPIL - майстор
Хората петрол изпомпват
из под къщята, вие вода. :lol:

Прикачен файл:
888.jpg
888.jpg (57.57 KиБ) Видяна 3204 пъти
янко - специалист
Не мога да измеря нищо,засипана е.Децата имаха едно басейнче 330л пълнех го на два пъти,на 150л е имало около 1-2 лъжици пясък.Трябва да копая кладенец,и се замислих за сондата.Преди да я засипя на дъното имаше над 2м пясък,аз успявах да изчистя с помпата не повече от 1м,сондата е от бетонни тръби ,вътрешен диаметър около 40см 23м дълбока.По-лесно ще ми е да изкопая сондата(предполагам) отколкото кладенец.Стана ми ясно че ние сме скопосали сондата с вибрационните помпи,особено последната беше много голяма,затова се замислих да я възстановя.В началото точехме 150л и се възстановяваше за 10мин.
Да попитам- впредвид тези пясъчни проблеми, затапени ли са ви тръбите отдолу?
янко - специалист
Ако въпроса е към мен,най-долу имаше чакъл,първите 2 тръби бяха надупчени
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Сондаж-проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: