Имам следната ситуация имам един голям орех, който се налага да бъде премахнат, защото има опастност да падне върху къщата.И т.н.т., щом е опасен се категоризира и се реже

Имам следната ситуация имам един голям орех, който се налага да бъде премахнат, защото има опастност да падне върху къщата.И т.н.т., щом е опасен се категоризира и се реже
пон сеп 04, 2023 4:44 pmlyubohar написа: Е,сега всеки може да си прави каквото си иска.Да кълца с макетно ножче,да влачи 100м.човек с колата,да ръга шофьори........неразумния ще и остане такъв, докато не се поогледа наоколо
Всичките тези са разумни-нали!
А ние неразумните да си спазваме разните "измислени забрани"!
пон сеп 04, 2023 4:44 pmlyubohar написа: Е,сега всеки може да си прави каквото си иска.Да кълца с макетно ножче,да влачи 100м.човек с колата,да ръга шофьори...Благодаря за мнението Ви, беше ми абсолютно безполезно. Щом казвам, че е опасно, вероятно съм се консултирала със специалист и вероятно, чакам за становище и разрешение за премахване. Благодаря!
Всичките тези са разумни-нали!
А ние неразумните да си спазваме разните "измислени забрани"!
пон сеп 04, 2023 8:08 pmnikoleta_vk2006 написа: Благодаря за мнението Ви, беше ми абсолютно безполезно. Щом казвам, че е опасно, вероятно съм се консултирала със специалист и вероятно, чакам за становище и разрешение за премахване. Благодаря!
пон сеп 04, 2023 9:48 pmnikoleta_vk2006 написа:От мен поздравления! Явно си прочела тук там как се суши материал за кратко време, имаш пари и желание и се надявам да се справиш с изпълнението на проекта.пон сеп 04, 2023 1:13 pmchapara написа: Ами да те мотивирамБлагодаря, мъжа ми хареса този коментарЯ си седни на дупето и остави мъжа си на мира
И аз искам да карам хеликоптер, ама ей на........., нямам пари за него, не че и мога да го управлявам![]()
![]()
пон сеп 04, 2023 9:48 pmnikoleta_vk2006 написа:Мъжка солидарност, все пак.пон сеп 04, 2023 1:13 pmchapara написа: Ами да те мотивирамБлагодаря, мъжа ми хареса този коментарЯ си седни на дупето и остави мъжа си на мира
И аз искам да карам хеликоптер, ама ей на........., нямам пари за него, не че и мога да го управлявам![]()
![]()
пон сеп 04, 2023 10:08 pmcvetomir_77 написа: От мен поздравления! Явно си прочела тук там как се суши материал за кратко време, имаш пари и желание и се надявам да се справиш с изпълнението на проекта.Е-е-е...! Жената вече си е представяла новия паркет в хола, как се хвали пред приятелки и как качва снимки във Фейса... Ама нищо не разбирате значи!
УСПЕХ!!!
П.п. : вероятно този коментар няма да те мотивира![]()
![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: