• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Канада забранява WD40 от 01.01.2024г .... :? :lol:
Страната на мякащите и на меките китки пак изпъкна.
Изпъкна като свински ...е в рядка кал... :-D

:partyman:
Andri01 - майстор
Така е,те и за това едни неандерталци са осраха за пореден път, на път за Луната! Че и направиха дупка върху нея! :lol: :lol: :lol: !! Вместо да използват свинкска мас за боклуците си, ползвали "WD40" :? :?
MamaMy - майстор
Нямам идея в какво свинската мас може да смени ВД40. Поне аз не сещам нищо общо между тях освен, че са високо технологични продукти.
hidrazin - майстор
чет сеп 07, 2023 10:36 pmMamaMy написа:
Нямам идея в какво свинската мас може да смени ВД40.
Как какво? Питай форумния клоун АндрЕШко01
Накратко - WD40 се изпарява бързо а на клоуна му трябва повече "отворено" време за да го "отварят" по-дълго.
Ся видя ли колко е елементарно? :-D
:partyman:
Andri01 - майстор
Така е,те и за това едни неандерталци са осраха за пореден път, на път за Луната! Че и направиха дупка върху нея! :lol: :lol: :lol:
DundyTheCroc - майстор
Ще си бъркат сами WD40, 70 процента ATF и 30 процента ацетон, ще е много по-екологично :mrgreen:
Не е проблем и да се добави вентил на празен флакон и да се надуе с компресора, дори има готови флакони с вентил, но са скъпи.
MamaMy - майстор
То има и готови флакони с пропан. В магазините за авто бои ползват такива. Трябва обаче да имаш помпата за вкарване на течност. Тя създава по-високо налягане от това във флакона и така вкарва боята вътре. А къде, къде по-удобно е да си вземеш една 50мм3 спринцовка със дебела игла. Стига навсякъде без излишна загуба като спрея.
MamaMy - майстор
Така е Трифуне. Аз от където съм се махнал, след мен и потоп. :lol:
Не, че сега съм фиданка, но докато бях в армията два пъти годишно си минавахме на атестация. Ако не изпълниш нормативите те сваляха от дежурства и всеки ден кибичиш до като свършат полетите. А тогава се летеше. Нямаше нито един колега шкембелия дори и тези които бяха пред пенсия. :razz:
nikolson - майстор
Това са тюлени. :-D
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: